Panyolai pálinka ár

Amikor egy vállalkozás feltör a piacon, és a termékei egyre népszerűbbé válnak a vásárlók szemében, akkor muszáj új fejlesztésekkel előrukkolnia. Az is előfordul természetesen, hogy a régóta bevált receptúrákon nem szabad változtatni. Nincs ez másként a Panyolai pálinka esetén sem. A Panyolai pálinka ár kisebb mennyiségnél is magasnak nevezhető, hiszen egy olyan italról van szó, amely a legrégebbi fajták közé sorolható. Az italkülönlegesség igazából akkor jelent meg, amikor a lepárlást kifejlesztették.

A speciális folyamat során a gyümölcsöket összeszedik és a magjuktól, száruktól megszabadítják őket. Egyes fajtákról még a bőrt is el kell távolítani, mert megkeseríthetik a végeredményt. Ezután cukor hozzáadásával elindítják a forrást. Ez akár több hétig is eltarthat az időjárástól és a gyümölcs érettségétől függően. Ha az érési folyamat a végéhez ért, akkor következik a lepárlás. A Panyolai pálinka ár meghatározó tényezője az évjárat, valamint a különleges gyümölcs használat. A birs és faeper pálinkák számítanak a legdrágábbnak.

Print Friendly, PDF & Email