Kategória: Szolgáltatás

Egyedi ágynemű

Az álmunkat nem csak a szoba hőmérséklete határozza meg! Sőt, még azzal sem oldottunk meg mindent, hogyha a legkényelmesebb matracot választottuk. Akár hiszik, akár nem az ágynemű milyensége rendkívüli módon tudja befolyásolni egy ágyban töltött éjszaka minőségét. A következő oldalon kínált egyedi ágynemű nemcsak attól más, hogy számos mintában vásárolható meg, hanem kényelmi szempontból is a legtöbbet nyújtja.

Read More

Faipari marógép

Az otthoni barkácsolás kiváló hobbi is lehet. Rengeteg embernek fontos az igényes és dekoratív bútor, amit sok esetben érdemes egyedileg is elkészíttetni. A mai asztalosipar számos modern géppel és felszereléssel rendelkezik, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a bútorok minél szebbek és dekoratívak legyenek. Számos antik bútor tulajdonos szeretné a régi darabokat újszerű állapotban látni. Ehhez restaurálni kell, amihez elengedhetetlen egy megbízható faipari margógép megvásárlása.

Egy ilyen precíziós eszközzel, akár milliméter pontossággal is lehetőség lesz a faanyagok díszítő, szélező és csapoló marására. Egy faipari marógép alapból párhuzamvezetővel és körzővel van felszerelve, a sokoldalú munkavégzés érdekében úgy, hogy használója biztosan egyenese és szabályosan ívelt marásokat tudjon végezni. A nagyon magas fordulatszámon működő faipari margógép hasítás és szakítás nélkül képes bármilyen fa tökéletes marására. Az akár 28000 fordulat/perc sebességfokozat fokozatmentesen állítható, így mindig a legoptimálisabb sebességet tudjuk kiválasztani.

Read More

Gold Drip csepegtető cső

Posted by április 14, 2017

Csepegtető

Szeretné Ön is megkönnyíteni a kerti munkát, de még nem sikerült beszerezni az öntözéshez szükséges termékeket? Akkor jó helyen jár, hiszen honlapunkon, a kereső felület segítségével gyorsan megtalálhatja a szükséges eszközöket.

A Gold Drip csepegtető cső, amelynek külső átmérője 16 mm, most optimális áron megrendelhető. A csőben több beépített csepegtető test is található, ezeken keresztül jut ki az óránként 2 liternyi víz. A csepegtető testek közötti távolság 50 centiméter.

Read More

Power bank reklámajándék

Nagyon sok már manapság a céltalan cégajándék, ezzel a vállalatok is tisztában vannak. Ezen okból kifolyólag, többen igyekeznek olyan meglepetésekkel kedveskedni, amelyek valamilyen funkcióval rendelkeznek. A Power bank reklámajándék kiválóan alkalmas erre a célra. Szinte mindenkinek ott van az okostelefon a kezében, ami be kell vallani, igen hamar lemerül. Ilyenkor a Power bank reklámajándék bizony nagyon jól jön.

Read More

Belső nyílászárók

A www.galaxyajto.hu weboldalán rengeteg gyönyörű termék közül választhat. A személyes megtekintésre is lehetőség van, viszont akkor szükség lesz egy előre megbeszélt időpontra. Mérje fel a saját igényeit a belső nyílászárók esetében és válassza ki a megfelelő modellt! Megannyi szín és mintázat közül választhat. Minden modellnek megvan a maga előnye és szépsége.

Read More

Alacsony zajszintű ventilátor

Vannak olyan munkahelyek, valamint létesítmények, ahol kifejezetten szükséges egy elszívó készülék, hogy megszabadítson bennünket a kellemetlen szagoktól, párától és minden nem kívánt illékony anyagtól. Könnyedén beszerezhető alacsony zajszintű ventilátor az interneten is. Azonban nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a berendezés.

Read More

Mobil flotta

A telekommunikációs cégek igyekeznek minél nagyobb előfizetői tábort megnyerni és ezért számos kedvezményt is hajlandóak adni. Ilyen például a mobil flotta csomag, amely egy előfizető nagyszámú SIM kártya vásárlása esetén igényelhető. Így kedvezményes percdíjakban részesül, illetve egyéb előnyöket is élvezhet.

A mobil flotta tagok egymással ingyen beszélhetnek és küldhetnek üzeneteket. Mára már sikerült elérni azt, hogy a kedvezményes mobil flottaszolgáltatás nem sak a multinacionális cégek vagy nagyobb társaságok kiváltsága. A jelenlegi állás szerint, bárki lehet valamely mobil flotta tagja, és így élvezheti az adott csoportra vonatkozó kedvezményeket.

Read More