Kategória: Vásárlás

Grundfos fűtési keringető szivattyú

Amikor bármilyen épületgépészeti berendezést tervezzük, nem elhanyagolható szempont a gazdaságos üzemeltetés. A Grundfos fűtési keringető szivattyú sorozattól függetlenül, igen magas energiahatékonyságot biztosít a felhasználóknak.

A keringetett folyadék hatékony áramoltatásának következtében, a teljesítmény könnyedén és nagy pontossággal szabályozható. A fűtésrendszer felszálló és leszálló ágában is kiváló áramlás érhető el. Köszönhetően annak, hogy a gyártó a több évtizedes gyártási tapasztalata segítségével alakította ki a ma elérhető sorozatokat.

Read More

Legújabb telefonok

Számtalan oka lehet annak, ha valakinek két SIM-kártyát kezelni tudó mobilra van szüksége. Kezdjük azzal, hogy nem túl praktikus egyszerre két készüléket hordozni a táskában. Bár a legújabb telefonok eléggé vékonyak, de jobb lenne, ha nem kellene belőlük kettőt a táskába vagy a zsebbe gyömöszölni.

Pedig a dual SIM készülékek megjelenéséig rengeteg olyan ember volt, aki egyszerre hordozta magával a privát és a céges készülékét. Ma már ez a probléma könnyen kiküszöbölhető a megfelelő modell megvásárlásával. Az is előfordulhat, hogy valaki több ország határán él és emiatt jó, ha kétféle SIM-kártyával is rendelkezik. A legújabb telefonok számára már semmilyen problémát nem okoz ezeknek a kezelése. Azoknak is praktikus választás a dual SIM, akik sokat utaznak.

Read More

Köztudott, hogy rengetegféle boríték létezik. A kínálat bőségének köszönhetően egyáltalán nem könnyű kiválasztanunk, hogy melyik típus a legalkalmasabb a céljaink eléréséhez. Az A5 boríték elsősorban abban az esetben praktikus, ha inkább egy kisebb küldeményt adunk fel. Így nem fog gondot okozni a lapok összehajtogatása, illetve borítékba való berakása sem.

Az árak szempontjából felesleges aggódnunk, hiszen a vásárlás szinte fillérekért is lehetséges. Különösen jól járunk, ha nagyobb kiszerelésben rendelünk, mert így még alacsonyabb az A5 boríték egységára. Az irodaszer-aruhaz.hu weboldalról akár regisztráció nélkül is meg tudjuk rendelni, tehát a vételt igen gyorsan letudhatjuk. Háromféle módon fizethetjük ki a terméket. Az utánvétes fizetés akkor praktikus, ha készpénzzel szeretnénk kiegyenlíteni a tartozásunkat.

Read More

Konyhai víztisztító

Bizonyára nagyon sokakban felmerül az a kérdés, hogy érdemes vagy sem foglalkozni az ivóvíz tisztításával? A konyhai víztisztító rendkívül praktikus és hatékony berendezés, de szükséges például a vezetékes víz esetében is? Köztudott az, hogy még napjainkban is a klórt használják a víz fertőtlenítésére, holott ez nagyon káros az emberi szervezetre nézve.

Természetesen vannak, akik azt mondják felesleges egy konyhai víztisztító készülék, mert csupán fürdésre és főzésre használják a vizet, inni palackosat vásárolnak. Érdemes tudni azt, hogy a klór a bőrre nézve is rendkívül káros. Ugyanakkor vannak más kórokozók, amelyek a vízben megtalálhatóak és az egészségre negatív hatást gyakorolnak. Ha valakit komolyabban érdekel a konyhai víztisztító lehetősége, akkor alaposan utána kell olvasni és meg kell keresni azt a terméket, amelyik leginkább illeszkedik az elvárásokhoz.

Read More

Fali gázkazán

Nagyon meg kell gondolnunk, hogy milyen készüléket vásárolunk a víz felmelegítése érdekében. Nem elég, ha a fali gázkazán kiemelkedő teljesítménnyel bír, mert az esetében a minőség is igen fontos szerepet játszik. Lényeges, hogy az őrláng könnyen begyújtható legyen, mert ezzel jelentősen könnyebbé válik a használata. A villamos védettségről sem szabad megfeledkezni, hiszen a fürdőszobában gyakran fröccsen ki a víz. A blokkolásgátló, valamint a fagyvédelmi funkció is igen fontos szereppel bír. Szükség esetén, akár külön hőmérséklet-érzékelőt is lehet hozzá venni. Az ideális az, ha a fali gázkazán magas hatásfokkal rendelkezik.

A meleget.hu weboldalon pontosan fel van tüntetve számmal ez a jellemző. Nem szabad figyelmen kívül hagyni az energetikai osztályt sem, hiszen ez határozza meg, hogy havi szinten mennyibe fog kerülni az üzemeltetés. A digitális hőmérséklet-kijelzésnek köszönhetően, nagyon egyszerű feladatnak bizonyul a kezelés. A hibakódok megjelenítésének hála, azonnal kiderülhet az is, hogy pontosan mi a baja a fali gázkazánnak. Persze évente legalább egyszer érdemes sort keríteni a karbantartására. Szerencsére, a zajszintje egyáltalán nem magas, éppen ezért nem zavaró a használata. A folyamatos láng-modulációnak, illetve az ionizációs lángőrzésnek köszönhetően, a készülék üzemeltetése nem ütközik akadályba.

Read More

Igazán időtálló a fémvázas medence

Medencevásárlás esetén mindenképp olyat ajánlott beszerezni, ami több év után is biztonságosan használható. Nem érdemes olyan darabra költeni, amelyik hamar tönkremegy a rossz kialakítás miatt. Ezért is vált annyira népszerűvé a fémvázas medence. Ennek megannyi fajtája van, ezért természetesen nem mindegy, hogy a tulajdonos melyiket szerzi be. Mindenképp jónak mondható az úgynevezett szinterezett fémvázas medence, amelyik 1.3, 2, 3 vagy 6 m³/órás papírszűrős vízforgatóval rendelkezik.

Read More

BCAA aminosav sportolóknak

Posted by április 16, 2017

BCAA aminosav sportolóknak

Mi a csoda lehet az a brainched-chain-amino-acids? Hogyha kíváncsi rá, akkor megválaszoljuk! A brainched-chain-amino-acids rövidítése a BCAA, ami talán már többek számára ismerős lehet. Ez a kifejezés az aminosavak egy bizonyos csoportját jelenti, amelyek a normál ételből származó fehérjéknek a részei. Viszont, tényleg csak sportolóknak ajánlott ezt az aminosavat étrend kiegészítő formájába bevinni a szervezetbe? Mindez hozzáállás és célpont kérdése.

Read More

Babzsákfotel akció

Lássuk be, a kényelem nagyon jó dolog, de ugyanakkor meglehetősen drága is. Azonban vannak alternatívák! A Heverde weboldala, olyan remek babzsákfotel akció összeállítást hozott létre, amivel baráti áron juthat komfortos termékek tömkelegéhez. A hagyományos babzsákok mellett, ülőpárnákat is választhatunk, amelyeket nemcsak önmagukban használható, de egy nagyobb babzsák kiegészítője is lehet.

Az ülőpárnát lábtámaszként is használhatjuk, amikor a babzsákban heverészünk, így fokozhatjuk a kényelmes elhelyezkedés élményét. Nemcsak bent alkalmas a heverészésre, de a kinti körélmények sem okoznak akadályt.

Read More

Fali klíma

Folyamatosan melegszik az idő, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy még a nagy kánikula megérkezése előtt beszereltetnek egy légkondicionálót. Ennek nincsen semmilyen akadálya, hiszen a meleget.hu oldalon kedvezményes árért cserébe kapható fali klíma.

Az üzembe helyezés gyakorlatilag bármelyik szobában lehetséges. A kiváló energiaosztálynak köszönhetően nem lesz drága az üzemeltetés. A fali klíma pedig nem okoz csalódást abban az esetben sem, ha kint éppen tombol a kánikula.

Read More

Fehér ágytakaró

Az egész szoba hangulatát el tudja rontani egy ronda mintás ágytakaró. Az apró, összemosódó minták a régmúlt divatját idézik és soha nem lehet látni rajtuk, hogy tiszták vagy nem. A fehér ágytakaró vagy bármilyen egyszínű tetszetősé teheti ugyanazt az ágyat.

A világos szín pedig a szobát is barátságossá teszi. A hotelszobákban is ezért használják nagy előszeretettel. Könnyen észre lehet venni rajta a foltokat és magas hőkezelés mellett nem kell azért aggódni, hogy kifakul a mintája.

Read More