Kategória: Vásárlás

Kutya megfázás

Beláthatatlan következményekkel járhat az immunrendszer legyengülése a kutyák esetében. Bár sokan úgy tartják, hogy az egészséges ebnek olyan dús és szép a bundája, hogy az alatt nem fázhat, mégis előfordul kutya megfázás.

Ha az állat immunrendszere legyengült, akkor hiába a vastag bunda, mert a szervezetét megtámadják a kórokozók, fertőzéses megbetegedések vagy allergiák alakulhatnak ki. Talán mind közül a legfontosabb a máj, a bélflóra és a bélnyálkahártya állapota, de mindenféle betegségre segítséget nyújtanak az immunerősítő és anyagcsere-szabályozó gyógynövények.

Read More

Reklámtoll

Ugyan a mai világban rendkívül fontos az online jelenlét, de az offline marketing sem veszítette el a jelentőségét. Ennek erősítése érdekében, kiválóan alkalmas tárgy a reklámtoll.

Ennek az egyszerű, mindennapos használati tárgynak köszönhetően, rengeteg emberhez el tudjuk juttatni a termékeink vagy a szolgáltatásaink hírét. Ezáltal pedig képesek lehetünk megsokszorozni az ügyfeleink, vásárlóink és az üzleti támogatóink számát. A reklámtoll remek ajándék a nívós rendezvényeken, szakmai megbeszéléseken, üzleti konferenciákon.

Read More

Álló ventilátor

A forró napok beköszöntésével, amikor kínoz minket az elviselhetetlen kánikula, a gyors felfrissülés az, amire a legjobban vágyunk. Az álló ventilátor a választási lehetőségek között előkelő helyen áll, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy a tengerparton hűsöljön.

A hosszúra nyúlt munkanap után nyugodtan dőljünk hátra, kapcsoljuk be a berendezést és lazítsunk! A formatervezett ventilátor 3 sebességfokozatban, 4 állítható dőlésszögben garantálja az üde és friss levegőt.

Read More

Honeywell T87

Szerencsére részesei lehetünk a technológia sebes fejlődésének, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. Ki gondolta volna, hogy eljön az a pillanat, amikor még a fűtést is távolról irányíthatjuk? Bizony a Honeywell T87 képes erre, hiszen ehhez a termosztáthoz nem szükséges vezeték.

Mindössze csatlakoztatni kell a GATEWAY modulhoz, ami lehetővé teszi a gépezet irányítását az okoskészülékről. Csupán internet hozzáférés szükséges és már be is állíthatja a kívánt hőfokot, a nap bármelyik szakában. Ezt a fotelből is megteheti a kedvenc sorozata megnézése közben, hiszen nem szükséges felállnia, hogy manuálisan állítsa be. Töltse le az applikációt, amivel egy egész heti programot is beállíthat a Honeywell T87 okostermosztáton! Telepítése rendkívül egyszerű és egyáltalán nem igényel szakmai ismereteket.

Read More

Unikornis párna

A kislányok még imádnak álmodozni. Abban hisznek, hogy a világ egy fantasztikus hely, ahol csodatévő lények élnek. Az unikornis párna egészen biztosan elnyeri majd a tetszésüket, a gyönyörű színeinek köszönhetően.

Az apró szarv remekül mutat a homlok közepén. A szemek igen kifejezőek, a száj pedig mosolyog. A 30 centiméteres átmérőnek hála, a kicsik le is tehetik a fejüket az unikornis párna felületére. Szükség esetén bevonhatják a játékba. Külön előnyt jelent, hogy kaki formája van, ami állandó okot biztosít a nevetésre.

Read More

Rejtett kamera

Mindenki kiborul attól, ha betörő jár a lakásában. Ezt követően sokan gondolkodnak el azon, hogy miként lehetne jobban megvédeni az otthoni értékeket. A rejtett kamera mindent felvesz, ami a lakásban történik, ezért a segítségével felfedhető az illetéktelen behatoló kiléte. Lehetőleg egy olyan helyre kell telepíteni, ahonnan látja az egész szobát.

Nemcsak beltéren használható, tehát alkalmas lehet az udvar megfigyelésére is. Irodai használatra is tökéletes a rejtett kamera, hiszen a segítségével kiderülhet, hogy melyik alkalmazott nyúlt bele illetéktelenül a kasszába.

Read More

Árpád pálinka ár

A szeszesitalok esetében nagyon fontos szerepet játszik a minőség, ezért arra kell törekednünk, hogy valami igazán jót vásároljunk. Az idrinks.hu weboldalon bármikor megtekinthető az Árpád pálinka ár, tehát lehetőleg látogassunk el ide!

Hamar ki fog derülni, hogy körülbelül mennyibe kerül 0,5 liternyi mennyiség. Természetesen az árképzésnél sokat számít az érlelési idő hossza, a palack kialakítása, illetve a díszdoboz megléte. Néhány limitált kiadásban kapható ital is található a kínálatban.

Read More

Vörösboros pohár

Léteznek olyan italok, amelyeknek a tartalmát nem illik közvetlenül a palackból meginni. A bor is ebbe a kategóriába tartozik, ezért okvetlenül szükség lesz a vörösboros pohár segítségére. A White Crystal weboldala megfelelő kiindulópontot jelent a vásárláshoz.

Az itteni modellek nagyon szépek, tehát bárkinek elnyerik a tetszését. Gyönyörű a formájuk, ezért öröm rájuk nézni. A rajtuk lévő gravírozás mellett sem szabad szó nélkül elmenni. A művészek igencsak kitettek magukért, ezért a végeredmény lélegzetelállító lett.

Read More

Grundfos fűtési keringető szivattyú

Amikor bármilyen épületgépészeti berendezést tervezzük, nem elhanyagolható szempont a gazdaságos üzemeltetés. A Grundfos fűtési keringető szivattyú sorozattól függetlenül, igen magas energiahatékonyságot biztosít a felhasználóknak.

A keringetett folyadék hatékony áramoltatásának következtében, a teljesítmény könnyedén és nagy pontossággal szabályozható. A fűtésrendszer felszálló és leszálló ágában is kiváló áramlás érhető el. Köszönhetően annak, hogy a gyártó a több évtizedes gyártási tapasztalata segítségével alakította ki a ma elérhető sorozatokat.

Read More

Legújabb telefonok

Számtalan oka lehet annak, ha valakinek két SIM-kártyát kezelni tudó mobilra van szüksége. Kezdjük azzal, hogy nem túl praktikus egyszerre két készüléket hordozni a táskában. Bár a legújabb telefonok eléggé vékonyak, de jobb lenne, ha nem kellene belőlük kettőt a táskába vagy a zsebbe gyömöszölni.

Pedig a dual SIM készülékek megjelenéséig rengeteg olyan ember volt, aki egyszerre hordozta magával a privát és a céges készülékét. Ma már ez a probléma könnyen kiküszöbölhető a megfelelő modell megvásárlásával. Az is előfordulhat, hogy valaki több ország határán él és emiatt jó, ha kétféle SIM-kártyával is rendelkezik. A legújabb telefonok számára már semmilyen problémát nem okoz ezeknek a kezelése. Azoknak is praktikus választás a dual SIM, akik sokat utaznak.

Read More