Kategória: Webáruház

Shea vaj

Nap mint nap rengeteg vegyi anyagot juttatunk a szervezetünkbe, aminek nyoma marad nemcsak az egészségi állapotunkon, hanem még a bőrünkön, hajunkon is meglátszik. A különféle csodákat ígérő kozmetikumok hosszútávon nemhogy segítenének, hanem károsítják a testünket borító szövetet, hiszen vegyszerekkel érik el a puha tapintást.

Ezek azonban csak pillanatnyi megoldást nyújtanak, mert nem táplálják a bőrt, így idővel csak rosszabbodni fog a helyzet. A shea vaj olyan alternatíva, ami szintetikus anyagok nélkül, csak a természet erejével küzd a szép arcbőrért, illetve a teljes testet borító, puha és egészséges kültakaróért.

Read More

Makett autók

Gyermekkorba vannak korszakok, amikor a csemeték egy adott tárgyba, állatba vagy valós/mesebeli szereplőbe vannak habarodva. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt mindent összegyűjtenek, ami a kedvelt dologgal kapcsolatos és képesek órákon keresztül arról beszélni.

Nem kevesen rendőrökké, mentősökké vagy hétköznapi munkagép-kezelőkké válnak képzeletben. A csöppségeknek a makett autók rengeteget tudnak segíteni ebben a szerepjátékban. Ezek által sokkal valóságosabbnak képzelhetik a szerepüket úgy, hogy közben boldogan, játszva telnek el a napok.

Read More

Tartós Shellac CND tőlünk!

Posted by május 19, 2017

Shellac CND

Körmösként dolgozik, de még nincs kialakulva konkrétan, hogy honnan vásárolja meg a termékeket, amelyek szükségesek? Jöjjön el hozzánk és szerezzen be professzionális termékeket nagyon jó áron! A Shellac CND például kimondottan OKJ vizsgával rendelkező körmösöknek, valamint CND Shellac Pro Certified oklevél birtokában levő partnereink figyelmébe ajánlott. Hogyha olyan személy olvassa most ezeket a sorokat, aki nem rendelkezik oklevéllel, de szeretné kipróbálni magát ebben a szakmában, akkor a weboldalunkra kattintva mindent megtudhat a CND Shellac Pro Certified képzésről.

Read More

Reflektor izzó

A reflektorok jellemzően sok áramot fogyasztanak. Mivel az a céljuk, hogy minél erősebb fényt biztosítsanak, ezért nem lehet kisebb teljesítményű égőt használni. Azonban mégis van egy út, hogy a villanyszámlát akár meg is tizedeljük, mégpedig ha LED reflektor izzó kerül használatba.

Egy hagyományos 100 W égő helyett, elegendő egy 10 W teljesítménnyel bíró LED-es reflektor izzó is, ami akár még fényesebbnek is tűnhet, ha például más színhőmérsékletet választ, mint ami eddig volt. Tehát, ezzel jelentősen csökkenni fog az energiafogyasztása, ami nemcsak a pénztárcáját kíméli meg, hanem a környezetet is, így természetvédelmi okokból is előnyös lehet a váltás.

Read More

A megfelelő gyereklámpa

A szülők sokat töprengenek azon, hogy milyen eszközökkel, praktikus kellékekkel díszítsék a gyermek szobáját. Nagy hangsúly van a gyereklámpa kelléken is. Leginkább akkor lehet fontos a régi cseréje, amikor például a gyerkőc befejezi az óvodát, és kíváncsian várja az iskolás éveket.

Mivel ez egy nagy lépést jelent a szülő szeme fénye számára, nem árt figyelni erre. Nagyon jó megoldás ekkor a megszokott eszközök megvétele mellett, mint a hátitáska, írószerek, füzetek, megvenni azt a gyereklámpa tartozékot, ami arra emlékezteti a gyereket, hogy új korszak kezdődik. Nemcsak a szülők életében hatalmas mérföldkő ez a pillanat, hanem a gyermekében is. Természetesen, nem kell túl komolynak lenni a kelléket tekintve, és a tárgy nyugodtan lehet valami olyanszerű, amiben a gyerek a viccet, önfeledt perceket látja.

Read More

Mosogató tálca

Mivel az ember általában a konyhai eszközöket több évig is használni fogja, nem szabad rosszul dönteni a fontosabb kellékek vásárlásánál.

A mosogató tálca egyöntetűen főszerephez jut, mert a konyhai munkafolyamatok java része ezen eszköz segítségével történik. Nem szabad tehát félvállról venni a választást. Sokan felteszik a kérdést, hogy pontosan milyen mosogató tálca az, amelyik egy évtized után is remekül néz ki, mindenre használható és még stílusos is? Rengetegen veszik meg a rozsdamentes acél változatot.

Read More

Hajszappan

Amennyiben csodaszép és egészséges hajkoronára vágyik, vagy a töredezett hajszálaknak szeretne búcsút inteni, akkor érdemes a növényi kivonatokból készült termékeket kipróbálnia. A mandula, búzacsíra hajszappan tartalmaz még rozmaringolajat és egyéb növényi kivonatokat is. A rozmaringról úgy tartják, hogy serkenti az emésztést és erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor érdemes kiemelni a külsőre gyakorolt hatásait is. Sokan használnak olyan hajszappanokat, amelyek rozmaringolajat tartalmaznak.

Read More

Xbox játékok kicsiknek

A gyereknevelés egyáltalán nem egyszerű feladat. Elég sok mindenre oda kell figyelni, és kimondottan örülhetünk annak, ha legalább egy kis időre le tudjuk tenni a gyerkőcöket egy játék elé, hogy nyugton legyenek. Az ünnepek alkalmával nem kizárt, hogy az Xbox képében egy új családtag került a képbe, amelyik gondoskodik a szórakoztatásról!

Amennyiben ehhez szeretnénk egyedi programokat beszerezni, akkor további játékok a Konzolok szervize játék shopban kaphatóak. Érdemes ide ellátogatnunk, és alaposan körülnézni, hiszen a kemény akció és küldetésekben gazdag játékok mellett, kimondottan szórakoztató, elgondolkodtató, valamint készségeket fejlesztő játékok is megtalálhatóak az oldalon.

Read More

Körömdíszítés kövekkel

Ahogyan a ruházatban, frizurákban is állandóan újabb és újabb trendek váltják egymást, a manikűr-pedikűr terén is mindig előrukkolnak valami újdonsággal. Bár a körömdíszítés kövekkel nem újkeletű dolog, a díszek, anyagok, technikák terén folyamatos fejlődést figyelhetünk meg. A www.gellakk.com webáruházban a kristályokat utánzó színpompás kövektől kezdve a Swarowski strasszokon át a trendi szegecsekig minden megtalálható.

Read More

Tájkép festmények

Egy művészi alkotás igen összetett jelentéssel rendelkezik, legyen szó bármilyen témájú és technikájú alkotásról. A tájkép festmények is sokkal többet fejeznek ki, mint egyszerű másolatot a természetről.

Mint minden mű, a festmények is a festők lelkében és gondolataiban születik. Ennél fogva pedig egyedülálló történetük is jóval hamarabb elkezdődik, mint azt gondolnánk. Ennek a történetnek mi is a részesei lehetünk, amennyiben közelebb kerülünk egy-egy alkotáshoz vagy megvásároljuk valamelyiket.

Read More