Kategória: Webáruház

Enchantimals babák

Nem csoda, hogy ennyire közkedvelté váltak ilyen rövid idő alatt. Az Enchantimals babák igazi szuperhősökhöz méltó képességekkel rendelkeznek. Mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Az érdekességük abban rejlik, hogy az Enchantimals babák különleges képességgel rendelkeznek, ami a kisállatukra jellemző.

Az önfeledt játéknak csak a fantázia fog határt szabni. Újraéledhetnek a már jól ismert jelenetek, de akár teljesen újakat is lehet alkotni. Ehhez csupán be kell szerezni minél többet.

Read More

Hajdúsítás egyszerűen

Sajnálatos módon, aki kevés, vékony szálú hajjal van megáldva, már biztosan kipróbált néhány terméket vagy módszert ennek orvoslására. A hajdúsító termékek azonban nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeinket, néha még akkor sem, ha valóban kitűnő minőséget választottunk.

Lássuk be, minden változáshoz, ha azt szeretnénk, hogy tartós és hatékony legyen, időre van szükség. Segítségünkre sietve, a Gettik cég kifejlesztett egy forradalmi hajdúsító újdonságot, a haj mikroszálas technológiát, ami pillanatok alatt elkápráztat minket a kívánt végeredménnyel.

Read More

Babzsákfotel készítése

Ha szeret varrni és szívesen készít olyan dolgokat, amelyekhez használhatja a kreativitását, akkor praktikus és egyben dekoratív ülőkéket is alkothat. A babzsákfotel készítése némi kézügyességgel és képzelőerővel otthon is megvalósítható, így szabadjára engedheti a fantáziáját és még hasznos tárgyakat is létrehozhat.

Sőt, nem csupán hasznos, hanem dekorációs célokat is szolgálhatnak, hiszen a babzsákfotelek remekül mutatnak a klasszikus, retro és modern lakásokban egyaránt. Csak némi szövet, tépőzár, tű, cérna, illetve polisztirol gyöngy szükséges és a babzsákfotel készítése el is kezdődhet. Ha nem szeretné ezeket egyenként beszerezni, akkor a www.babszem.hu oldalon készletet is rendelhet, ami mindent tartalmaz, ami nélkül a babzsák fotel készítése nem történhetne meg.

Read More

Kültéri lámpa

Az idő folyamatosan halad előre, ami az évszakok váltakozását eredményezi. A rügyező fákat felváltja a gyümölcsöző, majd a levelüket hullató növények. Bizony, a kültéri lámpa hasznosnak bizonyulhat a téli hónapokban, amikor korábban sötétedik. A tájékozódást jóval megkönnyíti, hiszen, hogy bejusson a bejáratig, szükséges látni a környezetet. Ebben az időszakban sokkal többet használjuk az udvaron lévő vagy a kültéri világítást, mert senki sem szeretne megbotlani a járdán valamibe, amit nem vesz észre.

Read More

Alumínium létra

Az egyszerűnek tűnő feladatok sem lennének elvégezhetőek, az elérhetetlen magasságok miatt. A magas beltérrel rendelkező lakásokat lehetetlen lenne kifesteni alumínium létra nélkül. Ezt meg lehet oldani házilag is, ha a rendelkezésünkre áll egy ilyen eszköz, de fontos odafigyelni az állapotára.

Nem tanácsos felmászni egy rozoga alumínium létrára, mert az elég balesetveszélyes lehet. Hogyha otthon olyan munkálatra készülünk, amit a magasban kell elvégezni, akkor tanácsos választani egy kitűnő Krause terméket a barkacsland.hu kínálatából.

Read More

Kondenzációs gázkazán

Az új házak építésénél vagy a régebbi épületek felújításánál mindenképpen érdemes feltenni magunkban a kérdést, hogy milyen eszközök modernizálásával tudunk javítani a már meglévő életkörülményeinken.

Nyáron persze nem gyakran jut eszünkbe a téli zimankóra való felkészülés, a kondenzációs gázkazán és társai később, valamikor az ősz folyamán kerülnek inkább terítékre. Kezdje el időben a tervezést! A kondenzációs gázkazán évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend, természetesen nem minden ok nélkül.

Read More

Kókuszcukor

Az egészséges táplálkozás, szerencsére, napjainkban egyre inkább teret nyer. A háziasszonyok úgy próbálják kialakítani a mindennapi étkezéseket, hogy azok elsősorban finomak, de ugyanakkor táplálóak legyenek és semmi esetre se ártsanak a családtagok egészségének.

Fehér kristálycukor helyett, inkább a kókuszcukor az, amit érdemes használni. Bár hazánkban csak néhány éve ismerjük a kókuszvirág-cukrot, amit Ázsiában már nagyon régóta fogyasztanak.

Read More

TriggerPoint henger

A masszírozás nem csupán relaxáláshoz, feltöltődéshez kiváló, hanem edzés előtt és után alkalmazva, az izomláz és a különféle sportsérülések is megelőzhetőek általa. Persze nincs idő és alkalom sem, hogy mindig, mielőtt mozogni szeretnénk valamit, elmenjünk masszázsra, viszont a TriggerPoint henger segítségével mi magunk is átmozgathatjuk az izmainkat.

A puha felületű masszázshenger belsejében egy erős váz található, így bátran lehet terhelni. Akár rá is nehezedhetünk a teljes súlyunkkal és úgy görgethetjük magunk alatt. A speciális kialakításnak hála, a hatás legalább olyan jó lesz, mint egy kellemes masszázs esetében, ugyanakkor sokkal egyszerűbb és bárhol, bármikor bevethető.

Read More

Kiváló körfűrész

Az ezermesterek jól tudják, hogyha vásárolnak egy gépet, az inkább legyen jobb és drágább, mintsem idő előtt tönkremenjen. Az ár-érték arány tehát nagyon fontos a hosszú használhatóság érdekében.

Vannak olyan márkák és gyártók, amelyeknek a termékei kifejezetten jó választásnak bizonyulnak. Az Einhell körfűrész valóban jó választásnak tűnik. Kiváló minőséggel és alacsony árral rendelkezik.

Read More

Távirányító kínálat

A régi tévéken még voltak gombok. Ha elromlott a távirányító, akkor kicsit kényelmetlenebb volt kezelni, ám meg lehetett oldani. Azonban a mai televíziókon túlnyomó részt, már csak 1 gomb van, a bekapcsoló. Mi a helyzet, ha elromlik az LG távirányító? Szerencsére a taviranyi.to weboldalnak köszönhetően, könnyedén rendelhetünk a megfelelő modellből.

Volt idő, amikor csak a csatornákat váltogathattuk ezekkel az eszközökkel, illetve a hangerő állítására voltak alkalmasak.

Read More