biztonsági kamera rendszer
Szolgáltatás

A biztonsági kamera rendszer tulajdonságai és jellemzői

biztonsági kamera rendszer
Biztonsági kamera rendszer

A kamerák kialakításában különbségek lehetnek. A biztonsági kamera rendszer kiválasztása és telepítése előtt érdemes megismerkednünk a rendszerrel. A mai kamerák manuálisan már szinte minden irányba forgathatóak, így könnyebben lehet beállítani a számunkra megfelelő látóképet. A mozgásérzékelő kamerák képesek üzenetek, riasztások továbbítására, akár e-mail címre is. A felbontás a kép tisztaságáért felel.

Nagyfelbontású képek esetén könnyebben kivehetőek, azonosíthatóak az arcok és a rendszámok. A biztonsági kamera rendszer éjjellátó képessége fontos tényező, mivel a gyanús események jelentős része éjszaka történik. A kamera látószöge arra utal, hogy milyen széles területet lát be az adott pozícióból.

Hatással van az elhelyezendő eszközökre, helyére és a kép élességére. Egyes megfigyelő rendszerek rendelkeznek beépített mikrofonnal, másokhoz külön mikrofon vásárolható, amivel hangfelvétel is rögzíthető. A biztonsági kamera rendszer telepítése során figyelembe kell venni, hogy nem sérthetjük meg mások jogait.

Back To Top