Budapest ruin bars
Egyéb

A Budapest ruin bars a hazaiak által is szívesen látogatott

Budapest ruin bars
Budapest ruin bars

A romos épületek sokszor olyan kincseket rejtenek, amelyek létezését fel sem tételeznénk, legalábbis addig, amíg be nem lépünk az ajtón. Mi lehetne erre tökéletesebb példa a Budapest ruin bars létesítményeinél? A magyar nyelven csak romkocsmáknak emlegetett szórakozóhelyeket 20 évvel ezelőtt keresve sem találtuk volna meg a hasonló jellegű intézmények palettáján.

Bizony, a romos épületekben helyet kapó sörözők ennyire újdonságnak számítanak, viszont azt senki sem állíthatja, hogy gyermekcipőben járnának a kivitelezésük tekintetében. A tisztelt nagyérdemű közönség ugyanis azon melegében a szívébe fogadta a romkocsmákat, amin egyáltalán nem csodálkozhatunk, az említett klubok egyedi kisugárzásának az ismeretében.

A minden ízében alternatív tematikájú ivóknak ugyanis megvan az a közös tulajdonságuk, hogy azonnal elvarázsolják a hideg sörre és kellemes beszélgetésre áhítozókat, így a Budapest ruin bars nemcsak a külföldieknek, de a hazai fiatalságnak is kedvelt megállóhelye, különösen a forró nyári napokon.

Back To Top