Webáruház

A címkenyomtató okoseszközökhöz is csatlakoztatható

Címkenyomtató okoseszközökhöz
Címkenyomtató okoseszközökhöz

Üzleteinkben már a hagyományos eladási technikáktól átvette a vezető szerepet a vonalkód alkalmazása, a fekete párhuzamos csíkok az elmúlt évtizedekben életünk fontos részévé váltak. A címkenyomtató készülékek alkalmazása mellett, szükség van természetesen az ezeket a számsorokat értelmező berendezésekre is, azaz vonalkód olvasókra, amelyek mintegy lefordítják a szimbólumokat értelmezhető információra.
Az általános funkciójú installációk kínálati palettáján számos lehetőség van, mivel csatlakoztathatóak a pénztárgépek mellett, okostelefonokhoz és táblagépekhez is.

A címkenyomtató révén elkészült vonalkódok a termékre fizikai úton rögzítve megfelelőképp közvetítik a beprogramozott adatokat, az ipari dekódoló gépek esetében is. Ezek lézer, Imager, vezetékes és vezeték nélküli, kasszához kapcsolható, sőt, fixen rögzített, de állványos kivitelezésben is elérhetőek.
Léteznek POS olvasók és nagyobb lélegzetű üzleteknek célzottan gyártott fixen telepíthető szkennerek is. A megfelelő címkenyomtató beépítése elsődleges minden áruforgalmazással foglalkozó cég esetében.

Back To Top