csempevágó
Vásárlás

A csempevágó hatékonysága kifizetődik a burkoláskor

A hidegburkolás elég összetett munkafolyamat, amiben több szerszám is fontos szerepet játszik. A tervezéstől kezdve, a megfelelő méretű és anyagú lapok kiválasztásáig és a csemperagasztó beszerzéséig, minden részlet meghatározó. Az átlagfelhasználók gyakran hibáznak a csempevágó kiválasztásakor. Bár ez első körben jelentős költséget takarítható meg az olcsó termékekkel, de hosszútávon ez nem kifizetődő.

Egyértelműen megéri olyan minőségi eszközt választani, amelyik garantálja a pontos és egyenes vágást minden helyzetben. A Stigma termékeknél a vágókerék nem pengeéles, hanem karcolja a csempét, majd a nyomás hatására éppen az adott vonal mentén törik el a lap. A csempevágó alkalmazásával elkerülhetjük az anyagpazarlást és a hibás vágásokat, amelyek jelentős plusz kiadást jelenthetnének.

A Sigma csempevágó használata nemcsak a szakemberek, hanem az átlagfelhasználóknak is megkönnyíti a burkolási folyamatot. A profi rendszer alkalmazásával sok felesleges munkafázis szüntethető meg és valóban arra lehet fókuszálni, amire szeretnénk, az alkotás mindenkori örömére.

Back To Top