csepegtető rendszer 
Webáruház

A csepegtető rendszer telepítését meghálálják a növények

 csepegtető rendszer 
Csepegtető rendszer

A ház melletti terület és a konyhakert gondozása, a hazánkban uralkodó éghajlat következtében locsolás nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen. Ez a munkafolyamat kisebb terület esetén megoldható egy kannával vagy csővel, viszont nagyobb tér esetében javasolt az innovatív csepegtető rendszer kiépítése.

Ez a konstrukció nem a klasszikus módon, vagyis nem felülről permetezve látja el az alapfunkcióját, hanem a talajra helyezett csövek segítségével továbbítja az éltető vizet a növények gyökeréhez.

A professzionálisan telepített csepegtetőrendszer időtálló, hosszú éveken keresztül a felhasználó rendelkezésére áll. A kialakítása költséghatékony.

Szükség van mindenekelőtt apró lyukakkal ellátott, beásható flexibilis vagy merev locsolócsőre, szalagra, elosztókra, csatlakozó dugókra, öntöző tüskére vagy gombára, gumigyűrűvel ellátott csapos indító idomra, szorítógyűrűs könyökökre, esetleg speciális csőlyukasztó szerszámra. Ezek megfelelő összeszerelését követően, a csepegtető rendszer máris használatba állítható.

Back To Top