keringő
Szolgáltatás

A csodálatos bécsi keringő

keringő
Keringő

Öreg kontinensünkön több gyönyörű tánc is van, amit már 100-200 évvel ezelőtt is szívesen jártak a bálokban, társasági összejöveteleken. Talán az egyik legelegánsabb és lendületesebb a bécsi keringő, ami a mai napig a bálok, lakodalmak legkedveltebb nyitótánca. Egy pergő ütemű, háromnegyedes lüktetésű, körben és előre lendületesen haladó táncról beszélünk, amit mindenkinek ismernie illene.

A Goldance Tánciskola lehetőséget nyújt a bécsi keringő lépéseinek megtanulására Budapest több pontján. Akinek a régi idők zenéjére megdobban a szíve, illetve szereti az elegáns ruhákat, a bálok izgalmas lüktetését, annak mindenképpen ajánlott jelentkeznie egy tanfolyamra.

A goldance.hu weboldalon keresztül ezt most Ön is megteheti. Ha tökéletesen megtanulja a bécsi keringő csodás lépéseit, a következő társas összejövetelen vagy esküvőn elbűvölheti ezzel a párját és mindenkit, aki jelen lesz. Használja ki a kínálkozó lehetőséget, mert kellemetlen, ha tánctudás hiánya miatt kell egy eseményen feszengenie!

Back To Top