fali tv konzol
Webáruház

A fali TV konzol ára változó

Ennek a fantasztikus eszköznek a beszerzése elmaradhatatlan dolog abban az esetben, ha helytakarékosan és persze esztétikusan szeretné elhelyezni a televíziót a szobában. A fali TV konzol bármelyik szaküzletben megtalálható. Az egészen egyszerű darabok már 5-7 ezer Forintért hazavihetőek. A sok extrával, vagyis mozgatási lehetőséggel ellátott típusok már jóval drágábbak. Az ár ebben az esetben elérheti a 40-50 ezer Forintot is. Kétséget kizáróan megéri az árát, hiszen a szoba szinte minden szögletéből kényelmesen nézheti a kedvenc műsorait és filmjeit.

A fali TV konzol dönthető és forgatható. A megvásárlása előtt érdemes tisztában lenni a televízió hátsó részén lévő furattávolsággal és azzal, hogy hány kilogrammot nyom a készülék. Ha ezeket az adatokat elolvasta az útmutatóban, akkor irány az áruház! Amennyiben nincs ideje vagy kedve sétálni, akkor vegye igénybe a webáruházak szolgáltatásait! Ki sem kell tennie a lábát otthonából, hogy a fali TV konzol a birtokába kerülhessen. Figyeljen arra, hogy a súlyhatárt soha ne lépje át!

Az univerzális távirányító tanítható változata

Gyakran előfordul az a rendkívül idegesítő dolog, hogy tönkremegy a különböző berendezések gyári vezérlője. Az univerzális távirányító tanítható, ebből kifolyólag tökéletesen megfelel az ilyen kellemetlenségek orvoslására. A hatalmas adatbázisának köszönhetően, ideális 8 eltérő készülék távkapcsolójának a pótlására, márkától függetlenül. A pozitívumai közé sorolható az, hogy még az elemek cseréje esetén sem veszíti el a beprogramozott kódokat.

Az univerzális távirányító tanítható változatának nagyszerű minőségét a gyártó által biztosított 2 éves garancia is jelzi. A kiemelkedő méretű adatbázis mellett, a programozása sem bonyolult és támogatja a piacon fellelhető berendezések csaknem mindegyikét. Az online kódkereső hozzájárul a kellék használatba helyezéséhez. A beszerzését egyszerűen megoldhatja, ha fellép az internetes áruházak oldalaira és megrendeli. Az univerzális távirányító tanítható verziója ebben az esetben 1-2 napon belül a birtokába kerülhet, a futárszolgálat jóvoltából.

Back To Top