Fekvő bojler elérhető áron
Egyéb

A fekvő bojler előnyeiről röviden

Fekvő bojler elérhető áron
Fekvő bojler elérhető áron

Nem kell rögtön lemondani az elektromos bojler beszereléséről, hogyha nincs hely az álló változatnak. A villanybojler-csere.hu webáruház kínálatában megtalálható több fekvő bojler modell is. Az igényeihez mérten, mindenki megrendelheti a megfelelő paraméterekkel rendelkező változatot.

A 120 literes már képes kielégíteni egy egész lakás melegvíz-igényét, egyszerre több helyiségben. Ezért akár egyszerre használhatjuk a vizet mosogatáshoz a konyhában és zuhanyzáshoz a fürdőszobában.

A fekvő bojler esetében azt is fontos szem előtt tartani a rendelésnél, hogy balos vagy jobbos változatra van szükség. Ez a bekötés szempontjából nagyon lényeges.

Ha a falra szerelést követően a fekvő bojler jobb oldalán van egy fal, akkor a szerelő képtelen lesz hozzáférni a vízoldali bekötőcsövekhez. Ha kicsi a hely, akkor mindenképp érdemes egy ilyen típust választani. A fekvő bojler működésében is gondot okozhat a vízkő, ezért célszerű 60°C-o üzemeltetni. A termékek mellett található leírásnak hála, mindenki tájékozódhat a technikai részletekről.

Back To Top