Szolgáltatás

A fémvázas medence könnyen tisztán tartható

Masszív fémvázas medence

Vitathatatlan, hogy mennyire fel fogja dobni az egész nyarat egy ilyen remek termék. A fémvázas medence mindenkinek a kedvencévé válik, aki csak csobbanni fog benne. Végre nem kell a tikkasztó hőségben elindulni a strandra, a vízpartra hűsölni, amikor ezt otthon is megtehetjük a saját udvarunkon.

Nem kell szakember az összeállításához, mert néhány perc alatt megoldható és utána már csak tele kell engednünk vízzel. azonban ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem, hogyha szeretnénk takarékoskodni a vízzel!

Így a sűrű használat mellett sem kell állandóan újra megtölteni, mert a vízszűrőnek köszönhetően, a szennyeződések el lesznek távolítva a fémvázas medencéből. Hasznos letakarni, amikor nem használjuk, hogy ne hulljanak bele a falevelek és így a bogarak sem fognak belefulladni, ami nem túl bizalomgerjesztő látvány, amikor pancsoláshoz készülünk.

Ezekkel a módszerekkel nem kell minden alkalommal tisztogatni a fémvázas medencét, amikor használni szeretnénk. Vannak olyan változatok is, amelyek a földbe süllyeszthetőek, viszont helytakarékosabb a szétszerelhető változat.

Back To Top