fog implantátum
Szolgáltatás

A fog implantátum életre szóló élményt ad

fog implantátum
Fog implantátum

Az életre szóló megoldások sarkalatos pontja a minőség. Ha valamiért nagyobb összeget fizetünk ki, érthető, hogy színvonalas eredményekre vágyunk. Az azonnal terhelhető fog implantátum vonatkozásában egészen biztosan nem fogunk csalódni! Mt is vár egészen pontosan a páciens, ha „fogas” kérdéssel keresi fel a kiszemelt szájsebészeti rendelőt?

Nos, legyen szó csupán egy-két fog pótlásáról, egyszerű foghúzásról, cisztaműtétről vagy az egész fogsor egykori állapotának a visszaállításáról, amit joggal elvárunk, az a felsőkategóriás kiszolgálás és az időtálló eredmény. Mivel senki sem szeret fogorvoshoz járni, érthető, ha nem kívánjuk rendszeresen megismételni a látogatást és olyan végeredményt szeretnénk a magunkénak tudni, ami kiállja az idő próbáját.

Abban az esetben, ha a fog implantátum beültetését és az egyéb fogászati eljárásokat a Dental Center gárdájára bízza, a fentiekben felsoroltak mellé gyors és precíz munkavégzést, modern mágnesterápiás utókezelést is kap, ráadásul nem csillagászati összegekért cserébe.

Back To Top