füstérzékelő ár
Webáruház

A füstérzékelő ár jó befektetés

füstérzékelő ár
Füstérzékelő ár

A biztonság, az egészség és az értékek megóvása megfizethetetlen. Ebből a szemszögből nézve, a füstérzékelő ár nem kellene gondot okozzon bárkinek is, mivel ezzel a berendezéssel idejében észrevehető az esetlegesen keletkezett tűz és ugyancsak időben megkezdhető a probléma elhárítása, elkerülve ezzel a komolyabb problémákat és károkat.

A smartandhome.hu webáruházban is megvásárolható Fibaro Smoke Sensor 30 ezer Forintba kerül pillanatnyilag, de figyelembe véve a fent említett szempontokat és a tűz következtében bekövetkezhető problémákat, a füstérzékelő ár már nem is tűnik soknak.

A készülék beépített hőmérsékletmérővel is rendelkezik, a tüzet igen gyorsan kijelzi és ezáltal fokozott biztonságot nyújt. Az optikai szenzor már a tűz fellobbanása előtt reagál és éles hangjelzéssel, fényekkel figyelmeztet, emellett az okostelefonra is üzenetet küld a berendezés. A füstérzékelő ár már csak azért is jó befektetés, mert a berendezés még riasztás nélkül is monitorozza a helyiség hőmérsékletére vonatkozó adatokat.

Back To Top