gázszivárgás érzékelő
Vásárlás

A gázszivárgás érzékelő életet menthet

gázszivárgás érzékelő
Gázszivárgás érzékelő

Van az otthonában bármilyen gázüzemű fűtőtest vagy háztartási gép? Akkor bizony a családja egy alacsony rizikófaktorú, de állandó veszélynek van kitéve. Létezik azonban megoldás! A gázszivárgás érzékelő a levegőben lévő legkisebb koncentrációt is jelzi, így még idejében cselekedhet. Tegye meg az óvintézkedéseket mielőbb!

Előzze meg a bajt! A szén-monoxid színtelen és szagtalan, így amennyiben álmában éri a balszerencse, majdnem biztos a katasztrófa. A gázszivárgás érzékelő nem nagy befektetés, mégis rendkívül fontos. A szerkezetet időnként nem árt leellenőriztetni szakember által, hogy megfelelően funkcionál-e, szóval arra azért ügyeljen, hogy ne legyen túl régi a készülék!

A komfortszerelvenyshop.hu kínálatában fűtéssel-hűtéssel kapcsolatos berendezések, alkatrészek, kiegészítők, szerelési eszközök és műszerek is kaphatóak, de minőségi, Honeywell márkájú gázszivárgás érzékelő ugyancsak található a palettán. Térjen be a webshopba és gondoskodjon a saját és szerettei biztonságáról! Nincs miért hezitálnia!

Back To Top