Szolgáltatás

A gumilepedő kényelmes és biztonságos

A gumilepedő szerepe
A gumilepedő szerepe

Manapság igen sokan döntenek úgy, hogy ágyban fekvő beteg, ápolásra szorult hozzátartozóikat otthon, családias környezetben látják el. Ez gazdasági és kényelmi előnyökkel is rendelkezik, valamint a betegnek is jót tesz a családi légkör.

Azonban néhány felszerelést szükséges beszerezni ehhez a feladathoz. A gumilepedő nélkülözhetetlen kelléke lesz a betegápolásnak, ugyanis ez megvédi a matracot a testnedvektől. Az matracok takarítása igen nehéz és kellemetlen feladat, sőt, sok esetben szinte lehetetlen vállalkozás.

Azonban a gumilepedő használatával erre nem is lesz szükség. Kiváló nedvesség visszatartó tulajdonságának köszönhetően, semmi nem szivárog a matracba, Tisztítása is igen egyszerű, hiszen csak mosószeres meleg vízzel bőven át kell mosni és hagyni, hogy megszáradjon.

Bőrkímélő alapanyagból készül, így az érzékenyebb bőrűeknek sem okoz gondot, bár ettől függetlenül ajánlott letakarni egy vászonlepedővel, a kényelmi szempontok miatt. A gumilepedő a kicsik ágyában is alkalmazható, így az esetleges éjszakai balesetek nem fognak nyomot hagyni a matracon.

Back To Top