gurulós állványok
Szolgáltatás

A gurulós állványok az építőipar fontos kellékei

gurulós állványok
Gurulós állványok

Ezek a nagyszerű kellékek a legmodernebb technológia által készülnek. A gurulós állványok már régóta jelen vannak az építőiparban. Az egyik legnagyobb márka a Layher 1945 óta foglalkozik a termékek gyártásával. A cég nagy odafigyelést és gondot fordít arra, hogy olyan árucikkeket dobjon a piacokra, amelyek megbízhatóak.

Rendkívül stabilak, a felületük pedig teljesen csúszásmentes. Bordákkal vannak ellátva, amelyek a biztonságot garantálják. A gurulós állványok összeszerelése nem bonyolult. Ezt a feladatot bárki könnyedén elvégezheti, hiszen nem igényel szaktudást. További pozitívumaikhoz sorolható, hogy egyszerűen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra.

Az alsó részekre kerekeket helyeztek fel, amelyek által könnyű a hely- és a pozícióváltás. Ha a gurulós állványok valamelyikét alkalmazza, akkor biztosan nem bánja meg. Tökéletes a külső és a belső munkálatokhoz. Ez azt jelenti, hogy szinte minden magasban történő tevékenységnél igénybe veheti. Ha még nincs az Ön birtokában, akkor itt az ideje, hogy lecsapjon rá!

Back To Top