gyöngyös karkötő
Ékszer

A gyöngyös karkötő helyes viselése

gyöngyös karkötő
Gyöngyös karkötő

Mindenekelőtt essen szó arról, hogy miképpen vásároljon ilyen ékszert! A gyöngyös karkötő kiválasztásakor fordítson kellő figyelmet a méretekre! A kiegészítőnek, hogy jól mutasson a csuklón, arányosnak kell lennie a tulajdonos méreteivel. Természetesen a vastagabb csuklóra nagyobb, a vékonyabbra pedig keskenyebb darab illik.

Ezen kívül fontos az is, hogy elég szoros, mégis kényelmes legyen. A gyöngyös karkötő gumira van felfűzve, ebből kifolyólag ez a variáció univerzálisnak mondható, hiszen egyetlen méret szinte minden embernek tökéletesen áll. Azonban ennek a típusnak is megvan a maximális kapacitása, vagyis az, hogy a szalag meddig képes nyúlni.

Javasolt a csuklón csak egyetlen ékszert viselni úgy, hogy a másik csukló csupaszon marad. Ha karórával együtt szeretné hordani, akkor figyeljen oda arra, hogy a gyöngyös karkötő mindenképp az óra vonala alatt kapjon helyet. Ha fordítva történik a dolog, akkor az nem mutat majd jól és nem is praktikus, sőt, nagyon zavaró lehet. Érdemes ezt a néhány tanácsot megfogadni!

Back To Top