kemping zuhany
Webáruház

A kemping zuhany megkönnyíti a dolgunkat

kemping zuhany
Kemping zuhany

A nyár egyik legszórakoztatóbb programja a kempingezés. Kint a természet lágy ölén elfeledhetjük mindazt a stresszt, ami a munkával töltött hétköznapjainkat jellemzi. A szabadtéri táborozás esetén talán csak a tisztálkodás okozhat kisebb fejfájást, a kemping zuhany segítségével azonban ez a része is megoldódik a kirándulásnak.

A szóban forgó szolár-zuhany kétségtelenül környezetbarát. A tartályban lévő vizet ugyanis a Nap energiája melegíti fel. A tapasztalat azt mutatja, hogy a 20 literes űrtartalommal rendelkező kemping zuhany már remekül beváltja a hozzá fűzött reményt. Ennyi víz közel 3 óra leforgása alatt akár 45-48 Celsius fokra is képes felmelegedni, ami bőven elég a kellemes zuhanyzáshoz.

A kemping zuhany okos kialakítást kapott, így abból a vízsugár bőségesen, mégis takarékosan távozik. A kemping zuhany egyébként nemcsak az erdei kirándulásokra tökéletes választás, de minden olyan többnapos kiruccanásra, ahol a higiénia kissé nehézkes. A fiatalok kedvence, a nyári fesztiválok pedig remek példa erre.

Back To Top