kender olaj
Vásárlás

A kender olaj támogatja a szervezetet

kender olaj
Kender olaj

Szervezetünk működésének támogatására néha szükség van, amit megadhatunk neki természetes termékekkel is. Számos egészséges összetevőt tartalmaz a kender olaj, például klorofillt, vitaminokat és ásványi anyagokat. Egészségügyi hatásai közül meg kell említeni, hogy támogatja a szív- és érrendszert, szabályozza a vércukor- és koleszterinszintet, valamint stimulálja az immunrendszert.

Tehát remek táplálék kiegészítő a kender olaj, de ugyanakkor a bőr ápolására is optimális, ugyanis táplálja és egészségesen tartja a felhámot. Hatóanyagai között megemlíthetőek az Omega 3, 6, 9 zsírsavak, terpének, flavonoidok és természetes fenolvegyületek.

A cbdrendeles.com webáruház kínálatában CBD-vel dúsított kender olaj fedezhető fel, vagyis egy bio minősítésű termék Ausztriából. Egészségünk megőrzését nagyon jól tudjuk támogatni ezzel a termékkel, ha helyesen használjuk és kombináljuk változatos étrenddel. A kender olaj tekintetében minden információ megtalálható az említett honlapon. Tájékozódjon ezekről vásárlás előtt!

Back To Top