kézi fűnyíró
Webáruház

A kézi fűnyíró rövid bemutatása

Ha a fűnyíró kiválasztására kerül sor, számtalan tényezőt kötelező szemügyre venni, akárcsak a kert méretét, a kiszemelt berendezés teljesítményét és azt is, hogy mennyi időt szán a gyep gondozására az ember. A szempontok kielemzését követően, sokan döntenek a kézi fűnyíró mellett, ami egy remek választás, tudva, hogy ez egy sokoldalú, erős, megbízható és relatíve egyszerűen kezelhető eszköz.

Akinek egy kisebb kertje van, ahol a füves terület sem túl nagy, az nyugodtan megveheti a kézi fűnyírót. Természetesen mindenkinek más és más adottságokkal rendelkezik a kertje, ezért a beszerzés előtt érdemes a legapróbb részlettel is alaposan megismerkedni. Miért is éri meg sokszor a kézi fűnyíró mellett dönteni? A sokak által tologató fűnyíróként ismert eszköz sikere nem csupán a szerkezet hatékonyságában, hanem a kertész erejében is rejlik. 

Ebben nincs motor és egyszerűen tolni kell, hogy a lapos kései gyönyörű pázsitot alakítsanak ki. Egyesek szerint, egy picit megterhelő ezzel a munka, mert nem igazán lehet vele gyorsan haladni. Éppen ezért főleg a 20 négyzetméternél kisebb zöld területeken válik be. Nagy előnye persze a kedvező ár, az egyszerű, gyakran nem is szükséges karbantartás. Azonban az igényesebb gépek egyáltalán nem olcsók, viszont évtizedekre szólnak.

Mikor szükséges az olajmentes kompresszor?

A kompresszoroknak megannyi fajtájuk van. Az olajmentes levegőre számos iparágban nagy igény van. Az olajmentes kompresszor leginkább ott tudja megmutatni, hogy mire képes, ahol a levegő minősége a végtermék miatt, de még a gyártási procedúra során is létfontosságú. Egy ilyen berendezésre nagy szükség lehet például az élelmiszer- és italgyártásban, a gyógyszeriparban, szennyvízkezelésben és a vegyi, illetve petrolkémiai feldolgozásban.

Ezen kívül egyéb területeken is megfigyelhető a gép hatékonysága, akárcsak a félvezető és elektronikai gyártásban, az autóipari festékszórásban és még a textilgyártásban is. Biztosan nem fog csalódást okozni a Scheppach AIR FORCE 3 olajmentes kompresszor, aminek népszerűsége a praktikusságból, a helytakarékosságából, a kompakt kialakításából és a több funkciós felépítéséből ered.

Back To Top