Könyvelés és más szolgáltatások
Szolgáltatás

A könyvelés és az együttműködés jelentősége

Sajnos sok cégvezető gondolja úgy, hogy a könyvelőnek mindent magától kell tudnia. Ő csupán átadja a bizonylatokat, aláírja az aláírnivalót és nagyjából ennyiből áll az együttműködés.

Ám ez tévedés, mivel a kifogástalan könyvelés a két fél együttműködéséből fakad. Tehát mindkét félnek vannak kötelezettségei a másik irányába. Amennyiben a könyvelő nem kapja meg időben a bizonylatokat és a számlákat, akkor senki sem várhatja el tőle, hogy időben elkészüljön a munkával.

Sok cégvezető viszont arra szokott panaszkodni, hogy nem tud semmit a könyvelés állapotáról, illetve több pénzügyi kérdése is lenne, ám nem lehet elérni azt, aki ebben tudna segíteni.

Ha mégis, akkor az a könyvelő a megkereséstől számítva csak napok múlva válaszolt. A Next Accounting könyvelőirodánál szem előtt tartják a folyamatos kapcsolattartás jelentőségét. Ez nemcsak abban merül ki, hogy bármikor hívható az ügyfélszolgálat a könyveléssel és a pénzügyi kérdésekkel kapcsolatban, hanem azt is jelenti, hogy az online felületek mindenkori hozzáférést biztosítanak az ügyfeleknek a céges adatokhoz.

Back To Top