lakásriasztó rendszer
Szolgáltatás

A lakásriasztó rendszer garantálja a biztonságot

lakásriasztó rendszer
Lakásriasztó rendszer

A modern berendezésre nagy szükség van, hiszen a tolvajok repertoárja sajnos egyre bővül, ami azt jelenti, hogy újabbnál újabb eszközöket és módszereket vetnek be a céljaik eléréséért. A lakásriasztó rendszer feladata elsősorban az, hogy betörés, rablás, esetleg tűz esetén azonnal jelezzen. Természetesen önmagában nem akadályozza meg a behatolást, viszont megelőzés és elrettentés szempontjából rendkívül hasznos

Amennyiben megtörténik a betörés, a rablót a megszólaló sziréna hangja rögtön megzavarja és számos esetben menekülésre készteti. A lakásriasztó rendszer lehet kábeles vagy vezeték nélküli. Az előbb említett típus esetén a központ és az érzékelő között a jeladás, illetve a kommunikáció a kábelhálózaton keresztül történik.

A vezeték nélküli változatnál pedig ez a folyamat rádiós úton megy végbe. Minden berendezést személyre és objektumra szabottan állítanak össze. A felépítésüket tekintve érzékelőkből, hangjelzőkből, központi és kezelő egységekből állnak. A lakásriasztó rendszer telepítését mindig szakemberre kell bízni.

Back To Top