lávakő hatása
Ékszer

A lávakő hatása a kreatív emberekre

A vulkán a négy elem szimbóluma: a vizet, a földet, a tüzet és a levegőt egyesíti. A lávakő hatása pedig elsősorban azoknak az embereknek hasznos, akik meg akarják újítani az életüket. Vagy talán nem akarják, de nagy szükségük van rá. Amikor valaki zsákutcába jutott, amikor nagy veszteséget él át, amikor képtelen megbirkózni egy függőséggel vagy egy életet meghatározó döntést hozni, ezek mind olyan helyzetek, amikor a divatos kiegészítővé alakított láva nemcsak a hangulatot javítja, hanem segíti is a viselőjét.

Az indiánok sajátos módon, saját filozófiájuk prizmáján keresztül tekintettek a lávakő hatásaira. Úgy vélték, hogy a kőbe ágyazott láva aktívan hat az első csakrára. Ha egy kicsit ismerjük az Ayurveda filozófiáját, akkor valószínűleg tudjuk, hogy az első csakra felelős a vitalitásért és a fizikai állóképességért.

Ez egyébként megmagyarázza a láva emberre gyakorolt aktív hatását is. Valójában elég könnyű tesztelni a fentieket. Keressük meg a testünk bármelyik energia pontját és helyezzünk rá egy lávakövet. Másodperceken belül a kő elkezdi feltölteni a lélekenergiánkat. A lávakőbe ágyazott erőteljes energia többszörösére növeli a személy által viselt egyéb talizmánok és amulettek erejét.

Mágikus szempontból a lávakő hatása, legyen az rózsafüzérbe vagy karkötőbe ágyazva, megvédi a kreatív alkotót és elősegíti az alkotói folyamat sikeres befejezését. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azoknak, akiknek hobbija vagy foglalkozása nem kapcsolódik a kreativitáshoz, le kellene mondaniuk az ilyen anyagokból készült termékekről. A lávakő hatása sokoldalú, mindenkinek megfelel. Csak mindenkinél másképp működik.

Back To Top