Forrás: himgeurope.com
Szolgáltatás

A legmodernebb hajbeültetési technika

Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

Ha a hajbeültetés mellett döntünk, akkor ma már több hajtranszplantációs módszer közül is választhatunk.Ugyan még ma is van néhány klinika, amely alkalmazza a F.U.T. technikát, de ez ma már korszerűtlen hajbeültetési eljárásnak számít: túl fájdalmas, hosszan gyógyul és rendkívül látványos heget hagy a fejbőrön. Szerencsére a modernebb módszerek ennél sokkal kíméletesebbek, és az általuk elérhető eredmények is nagyobb elégedettségre adhatnak okot.

Ma a legmodernebb és legkorszerűbb hajbeültetési módszer az S.H.E. technika. Számtalan előnye van a többi hajbeültetési módszerrel szemben. Ezek a következők:
– a beavatkozás során nincs vágás és varrás sem, így szinte teljesen fájdalommentes a hajbeültetés
– a hajszálakat a sebészek egyenként nyerik ki a fejbőrből, így lehetséges egy-egy hajszálcsoport megbontása is
– a hajhagymák az érintésmentes technológiának és a gép kinyerésnek köszönhetően nem sérülnek meg
– a módszer során használt tű rendkívül ki átmérőjű, így az általa okozott apró bemetszések hamar és hegmentesen gyógyulnak
– az S.H.E. hajbeültetéssel elérhető frizura tökéletesen természetesen hat, nem lehet majd különbséget tenni az eredeti és az átültetett haj között

Az S.H.E. módszert 2013-ban díjazták is, a technika és az eszközei elnyerték az Év Terméke Díjat egészségügyi kategóriában. A kitüntetés nemzetközi színvonalú, a világ számos országában rangos díjnak számít, csak és kizárólag innovációs termékeket és szolgáltatásokat jutalmaznak vele, és mindezt fogyasztói vélemények alapján.

Ha az S.H.E. hajbeültetési módszer mellett döntött és minőségi, színvonalas szolgáltatást szeretne, akkor válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Back To Top