Webáruház

A logikai társasjáték igazán egyedi

Logikai társasjáték
Logikai társasjáték

Napjainkban számtalan olyan társasjátékkal örvendeztethetjük meg a gyermekünket, amelyik nem csak a szórakozást garantálja, de a fejlődést és az agytornát is. Ilyen elemeket a logikai társasjáték biztosít, amelyet számtalan helyen be lehet szerezni. Temérdek oldal nagy választékban garantálja a jobbnál jobb darabokat. A logikai társasjáték hatalmas választékban kapható, és mind egytől egyik próbára teszi majd az elmét úgy, hogy közben a szórakozás, az önfeledt percek is garantáltak.

Nagy előnyük, hogy nem csak a kicsik játszhatnak vele, hanem a nagyok is. A kisebbek esetén hamar megfigyelhető, hogy nagyon hamar elsajátítják a játékot, mely bizonyítja, hogy a fejlődésnek és készségfejlesztésnek ez az egyik legjobb formája. A nagyok sem maradnak ki a jóból, hisz egy logikai feladvány őket is meg tudja izzasztani.

Lássunk néhány példát, amely az elmúlt évek legjobbjainak tekinthetőek. A logikai társasjáték legkedveltebb típusa a Marokkó társasjáték, melyet bizonyára mindenki ismer. Ez vitathatatlanul egy örök klasszikus, mely nem csak logikai elemeket kínál, hanem ügyességieket is. Lényege, hogy egy pálcikát úgy kell elvenni, hogy közben a többi nem mozdulhat meg. Ez elméletben egyszerűnek tűnik, ám a gyakorlatban már teljesen mást jelent. A menetét tekintve fontos pár szabályt tudni azoknak, akik még nem ismerik. Először is a pálcikákat merőlegesen kell az asztalra állítani, majd egy hirtelen mozdulattal el kell őket engedni. Körülbelül ennyi, és már kezdődhet is a játék. Fontos, hogy minél több darab pálcikát kell úgy eltávolítani, hogy a többi nem mozdulhat meg. Ezt mindaddig lehet csinálni, amíg egy darab sem mozdul meg. Ha ez megtörtént, akkor sajnos a következő játékos veszi át a főszerepet. Ez egy igazi logikai játék, mely azért az ügyességet is megköveteli. Azt is érdemes tudni e logikai társasjátékról, hogy a már levett pálcikákat is fel lehet még használni segítségként. Természetesen, a játék végén az győz, akinek a legtöbb pontot sikerült begyűjtenie. Egy másik klasszikus logikai játék a Wizard kártyajáték, melyet valószínűleg már sokan ismernek. Ez egy roppant gyors és egyszerű játék, melyet akár hatan is játszani tudnak. Itt az emberek varázstanoncokként küzdenek meg egymás ellen, és a lényeg nem más, mint a jövendőmondás. Ez hogyan történik? Nos, a játék körei alatt el kell találni, hogy hány ütés lesz, és ha lehet, akkor ez a szám minél nagyobb legyen. A logikai társasjáték mindenki számára maradandó pillanatokat takar, melyek garantálják az örömet és a szórakozást. Egy típust mindenképp érdemes megvásárolni.

Back To Top