Szolgáltatás

A magyar pezsgőt valódi hungarikum

Magyar pezsgő

A magyar gyártmányú termékek között nagyon sok kiemelkedő, nemzetközileg elismert van. Tudta Ön, hogy a magyar pezsgő hungarikum? Természetesen nem akármelyik, de a Törley pontosan az. Kicsiny hazánk a történelmi és gazdasági viszontagságok ellenére is képes volt teremteni és életben tartani igazi exkluzív márkákat.

A Törley majdnem másfél évszázada nyitotta meg első magyarországi gyárát. A sikerének titka a széles szakmai ismeretekben, a kiváló gazdasági érzékben, na meg a jó magyar termőföldben, a szorgos magyar kezek munkájában rejlik. Ez a magyar pezsgő sikerrel koronázott diadalmas évtizedeket, de szomorú történetű, lesújtó éveket is. A fontos az, hogy most is jelen van, talán még nagyobb formájában, mint valaha.

A magyar pezsgő nemcsak a magyarok ízlelőbimbójának nyújt kellemes élményt, hanem a világ számos részén ismerik eme finom italnak a kedvelői. Az külön jó hír, hogy különböző árkategóriában megvásárolható, így az egészen “luxus” kiadásúak mellett, a szintén magas minőségű, de olcsóbb változatok is megvásárolhatóak.

Back To Top