Klairs
Egyéb

A minőségre fekteti a hangsúlyt a Klairs

Klairs
Klairs

Az ember gyakran nem tudja, hogy pontosan mit ken magára, amikor egy arckrémet vásárol és kezd el használni. Természetesen az összetevők gyakran igen választékos listája szerepel a tubuson, külső csomagoláson, de csak kevesen vannak, akik részletesen elolvassák és még akkor sem biztos, hogy nyilvánvalóvá válik számunkra, mit tartalmaznak a készítmények. Érdemes megemlíteni a Klairs termékcsaládot, ami mottójául tűzte ki a kevesebb néha több megfogalmazást.

Pontosan mit jelent ez? Lehet már jártunk úgy, hogy egy hidratáló vagy feszesítő krém hatására apró foltok jelentek meg a testünkön. A különféle kémiai vegyszerek, adalékok, amelyek gyakran kísérőanyagként vannak jelen, kiválthatnak bizonyos allergiás reakciókat.

A Klairs márka esetében ettől nem kell tartani, hiszen a gyártók szándékosan kihagyták a különféle színezékeket, parabéneket, alkoholokat és illatanyagokat, amelyek gyakran több kárt okoznak, mint hasznot. Ilyen formában elmondhatjuk, hogy a Klairs kínálatában csupa natúrkozmetikumok vannak, amiket bátran alkalmazhatunk.

Back To Top