monopoly társasjáték
Webáruház

A Monopoly társasjáték a fiatalokat is tanítja

Bár sokan kifejezetten a felnőttek szórakoztatására tervezett időtöltésként azonosítják, van egy játék, ami a fiataloknak is számos előnnyel jár. A Monopoly társasjáték rengeteg lehetőséget rejt, miközben nem rugaszkodik el a valóságtól. A Monopoly játék táblája különböző tulajdonságokkal és különféle árakkal rendelkező négyzetekből áll.

A játék kezdetétől fogva, a játékosok egy meghatározott pénzösszeggel rendelkeznek, amit házak vásárlására kell fordítaniuk, ezt pedig csak úgy tehetik meg, ha a kockadobáskor jó helyre lépnek. Ha egy játékos csődbe megy, vagyis elveszíti az összes pénzét, ki kell lépnie a játékból. Az 1935-ös amerikai születése óta, világszerte több mint 270 millió Monopoly játékot adtak el és több mint 40 nyelvre fordították le.

A Monopoly társasjáték célja a házak vásárlása és eladása, a rendelkezésre álló tőke növelése és a játék többi résztvevőjének tönkretétele. Ezért a Monopoly egyik előnye a gyermekeknek abban rejlik, hogy segít a háztartás legfiatalabb tagjainak a pénzügyek megismerésében.

Back To Top