Webáruház

A nagyszerűen szigetelő tetőablak

Minőségi tetőablak

Senki sem szeret a nyári kánikulákban meleg légtérben aludni vagy a téli hónapokban hűvös helyiségben tartózkodni. Ezért lényeges az ablakok megfelelő szigetelése és kiépítése. Ugyanez vonatkozik az emeleten lévő tetőablak fajtárira is, legyenek azok műanyagból, PVC-ből vagy fából készültek.

Javasoljuk, hogy válassza a 3 rétegű üvegezést, mert ezáltal a hőszigetelés minősége 30%-al megnő. Tehát nyugodt szívvel aludhat, mert a fűtésszámla kevesebbet fog mutatni, hiszen a meleg levegő a szobában marad. Amennyiben nehezen viseli a kánikulát, úgy további kiegészítőket alkalmazhat a tetőablakra, mint az árnyékolót.

Amennyiben a magyartetoablak.hu weboldalról rendeli meg a terméket, a hőszigetelő keret megvásárlása esetén, a szerkezetet díjmentesen építik be Önnek. Látogasson el a honlapra, ahol az árak fel vannak tüntetve, így kiszámolhatja, hogy mennyibe kerülne a tetőablak beépítése! A szakemberek több évnyi tapasztalattal rendelkeznek és csakis minőségi munkát végeznek. Mindezek mellett, a Schindler gyártó 5 év garanciát vállal a honlapon lévő termékeire.

Back To Top