napelemes közvilágítás
Szolgáltatás

A napelemes közvilágítás környezetbarát megoldás

napelemes közvilágítás
Napelemes közvilágítás

Ez a fantasztikus berendezés amiről szó van, a Nap sugaraiból energiát állít elő, vagyis ebben az esetben fényt, amivel az utcákat, illetve a főutakat jól láthatóvá teszi. A napelemes közvilágítás kiváló eszközökkel történik. Ezeket a berendezéseket kandelábereknek nevezik. LED-es lámpafejjel vannak ellátva.

Óriási előnyük, hogy a szemre nem károsak, emellett a különböző rovarokat sem vonzzák. A megjelenésük esztétikus és letisztult formavilág jellemzi a készülékeket. A napelemes közvilágítás tartóelemei többnyire kovácsoltvasból készülnek. A rögzítésükkel kapcsolatban azt kell megemlíteni, hogy egy acél alaphoz történik, ami természetesen előre le van betonozva.

A világítás minden esetben automatikusan bekapcsol sötétedéskor. Rendkívül egyszerű telepíteni, tehát szinte bárhol lehetséges. Különösen jól jön az olyan helyeken, ahol a vezetékes kábel nincs jelen. Mivel nincs szükség elektromos energiára, így a napelemes közvilágítás teljesen költségmentes, ráadásul a természetet is óvja, ami természetesen mindenkinek előnyére válik.

Back To Top