orvosi tunika
Webáruház

A nehéz körülmények sem ártanak az orvosi tunikának

A sebészet az orvosi tevékenység egy nagyon felelősségteljes területe, ami jó néhány sajátossággal bír. Más orvosokkal ellentétben, a sebészek sok órát töltenek a műtőben, hogy életeket mentsenek. Ezért a nekik készült orvosi tunika és más munkaruha számos követelménynek kell megfeleljen.

Ilyen a higiénia, a vért taszító tulajdonságok, a különböző szennyeződéseknek való ellenállás és az antisztatikus jelleg. A női orvosi tunika maximális kényelmet kell biztosítson munka közben. Nem dörzsölhetik a viselőjüket vagy akadályozhatják a mozgását. Ezért javasolt előnyben részesíteni a megbízható gyártók termékeit, akik megbizonyosodnak arról, hogy az orvosi tunika és más női sebészeti ruházat megfelel-e minden minőségi előírásnak.

A női sebészeknek készült felsőket úgy tervezték, hogy azokat könnyen le és fel lehessen venni, anélkül, hogy aggódni kellene a megjelenésük miatt. Különböző számú külső és rejtett zsebbel is rendelkeznek, amelyek egyszerű használatot biztosítanak. Az orvosi tunika minden körülmény között szép megjelenést garantál.

Back To Top