Panasonic fejbeszélő
Vásárlás

A Panasonic fejbeszélő elősegíti a munkavégzést

Panasonic fejbeszélő
Panasonic fejbeszélő

A kínálat ezen a téren óriási, így ha azon gondolkodik, hogy beszerez egy új darabot, célszerű jól körülnézni. A Panasonic fejbeszélő zajcsökkentő mikrofonnal van felszerelve annak érdekében, hogy a telefonhívások tiszták és érthetőek legyenek. A KX-TCA430 fejpántos típus mellett sokan döntenek. Rendkívül hajlékony és könnyű, így kényelmes viseletet biztosít.

Emellett egyszerűen összecsukható, így bárhol elfér. A szállítása sem okozhat problémát. A Panasonic fejbeszélő hozzácsatlakoztatható telefonhoz, illetve laptophoz. Ehhez egy 1,2 méteres kábel áll a rendelkezésre. A termék egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az, hogy akár hívás közben is beállíthatja, szabályozhatja a hangerőt. Némító kapcsoló is van a funkciói között.

A Panasonic fejbeszélő a boltokban garanciával kapható. Ez az idő 6 hónapra tehető. Ha szeretne megtudni többet erről a fantasztikus termékről, akkor látogassa meg a hacsatel.hu internetes oldalt! Az itt található árucikkek részletes bemutatásban részesülnek, emellett az összegük is fel van tüntetve.

Back To Top