Szolgáltatás

A parkolás a reptéren a BeeRides-nál már nem jelent nagy kiadást

Parkolás a reptéren a BeeRides-nál

A mai világban az autó már nem számít luxuscikknek, hiszen szinte minden családban van legalább egy és legtöbbször majdnem minden nap szükség van rá. A nyilvánvaló előnyök mellett azonban kétségtelen, hogy az autótulajdonosok gyakran elég magas költségekkel kell számoljanak, például a parkolás terén.

Viszont van már olyan lehetőség, aminek köszönhetően inkább bevételre lehet számítani, mint kiadásra. A parkolás a reptéren a BeeRides-nál plusz jövedelmet jelent. Lehetetlennek tűnik? Pedig igaz, hiszen a BeeRides egy olyan ötlettel állt elő, ami mindenkinek kifizetődő. A lényege az, hogy az autótulajdonos, aki hosszabb időre a reptéren akar parkolni, bérbe adhatja ezen a cégen keresztül a kocsiját.

Parkolási díjat egyáltalán nem kell fizetnie – ami amúgy elég nagy összeg lenne – hanem az adott időszak lejárta után, a bérbeadásból bejött összeg felét is megkapja. A parkolás a reptéren a BeeRides-nál tehát ezután nem gondot fog jelenteni, hanem jelentős bevételt. Mindenképp érdemes fontolóra venni.

Back To Top