Szolgáltatás

A Pattex faragasztóval egyszerű minden

Faragasztó

Az erősebbik nem képviselői szeretik érezni, hogy a kezükben van az irányítás, főleg akkor, ha az otthoni barkácsolási és javítási munkafolyamatok elvégzésére kerül a sor. Az igazi ezermesterek el sem kezdik a munkát a faragasztó nélkül, hiszen a szóban forgó termék roppant sokoldalú és minden helyzetben helytáll, akár a műanyag dekorációs elemek, akár falapocskák rögzítéséről legyen szó. Az enyhén áttetsző faragasztó alkalmazását érdemes szobahőmérsékleten végezni, a kielégítő végeredmény elérése céljából. Az alkalmazási lehetőségei nagyon sokrétűek, hiszen a faragasztót felviheti ecsettel, gépi úton vagy hengerrel.

A kötési idejét a felvitelét követően már 4 óra elteltével eléri, azonban ajánlatos további 20 órát várni ahhoz, hogy akadálymentesen folytathassa a kívánt felületen a munkát. Érdemes néhány szót ejteni a felesleges ragasztómennyiség eltávolításáról is, hiszen bármilyen óvatosan is végezzük a dolgunkat, elkerülhetetlen, hogy néhány nem kívánt csepp más területeket is érintsen a munkafelületen kívül.

Fontos tudni, hogy a faragasztót, amíg még folyékony állapotban van, néhány egyszerű mozdulattal, egy vizes törlő segítségével eltávolíthatjuk, ám a kötési ideje elteltével már csak mechanikusan szabadulhatunk meg a nem túl esztétikus maradékoktól. A Festékaréna kínálatában található megbízható, minőségi faragasztók egész arzenálja várja a vásárolni vágyókat, természetesen különféle kiszerelésben, így mindenki garantáltan megtalálja azt a típust, ami a leginkább szolgálja a céljait.

Back To Top