kis fürdőszoba ötletek
Szolgáltatás

A praktikus kis fürdőszoba ötletekkel teret nyerünk

kis fürdőszoba ötletek
Kis fürdőszoba ötletek

Rengeteg lakásban jelent problémát a túl pici fürdőszoba. A méreteken sokat nem változtathatunk, ellenben a kis fürdőszoba ötletek roppant sokat segítenek abban, hogy a lakás legkisebb részét is komfortossá varázsoljuk.

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy a kis alapterületű fürdőszobák mennyire kedvesek és otthonosak tudnak lenni, ha a bútorok megfelelően vannak összeválogatva és elrendezve. Még a színekkel is tudunk teret nyerni, legalábbis optikailag. Ha a falak és bútorok színe világos, az segít tágabbnak mutatni a teret. A kis fürdőszoba ötletek közé tartozik az is, hogy a helyiség minden zugát kihasználjuk. Egy tároló az ajtó felett akár saját kezűleg is elkészíthető.

Érdemes tudni, hogy a fürdőkád alatt is tárolhatunk például tisztítószereket, amelyek itt ráadásul nincsenek a gyermek vagy háziállat szeme előtt. A kis fürdőszoba ötletek között megemlíthetjük még a polcokat a WC vagy fürdőkád felett, valamint a tükrös szekrényt, amivel mindjárt két hasznos tárgyat is elhelyezhetünk a lakás ezen részébe.

Back To Top