sencor kávédaráló
Webáruház

A Sencor kávédaráló jó tulajdonságai

A frissen őrölt kávészemekből lényegesen ízletesebb feketét készíthetünk, mint a darált változatokból, ezért nagy valószínűséggel minden háznál megtalálható legalább egy kávédaráló. De a régi darabok előbb-utóbb cserére szorulnak és akkor célszerű a modern Sencor kávédaráló megvétele mellett dönteni.

Ilyen gépezethez hozzájuthatunk a kavegepwebshop.hu webáruházban is. Az SCG6050 Sencor kávédaráló például kitűnő választás, mivel számtalan jó tulajdonsággal büszkélkedhet. Először is 150 Watt teljesítményű, egyedi szerkezetének köszönhetően kifejezetten alacsony a zajszintje, bolygóműves hajtóművel van ellátva. Sík tárcsái a kávészemeket pillanatok alatt egyformán finomra darálja, ráadásul 15 fokozat közül választhatunk.

Az adag 2 csészétől 10-ig állítható, a daráló automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik. Egyszerűen tisztítható, hiszen kivehető a felső része. Ezen Sencor kávédaráló tartályába akár 350 gramm kávébab is tölthető, ami kiválóan bizonyítja a praktikus jellegét. Korrekt áron juthatunk hozzá a webshopban.

Back To Top