svájci órák
Vásárlás

A svájci órák nem okoznak csalódást

A márka termékei világhírűek, szóval aki valamennyire jártas az időmérők világában, az ismer egy-két modellt. A svájci órák története egészen a 18. századig nyúlik vissza. Az egyik fő jellegzetességük, hogy a minőségből a gyártó egy hajszálnyit sem enged. A kivitelezéskor a cég szakemberei nem ritkán használnak krokodilbőr szíjat vagy platina tokot.

Óriási a felhozatal, ami azt jelenti, hogy minden korosztály megtalálja a stílusához illő darabot. A svájci órák nem tartalmaznak préselt műanyagot és leszakadó csavarfejeket. Nem néhány évre készülnek, hanem egy életre. A javításukhoz alig van szükség alkatrészre, mivel tisztítással, újraolajozással, valamint finom beállítással könnyen karbantarthatóak.

Női és férfi kivitelben egyaránt beszerezhetőek. A szín és a motívum választéka hatalmas. Az internetes oldalakon kedvére böngészhet a szebbnél-szebb darabok között. A svájci órák csoportjába nem tartoznak azok a modellek, amelyeken nem szerepel a Swiss Made felirat. A logó az eredetiséget bizonyítja minden alkalommal.

Back To Top