testheveder
Egyéb

A testheveder védelmet biztosít

Azok a szakemberek, akik a magasban dolgoznak, számtalan veszélynek vannak kitéve. Ezeket a helyzetek a megfelelő felszereléssel el lehet kerülni. A testheveder olyan kellék, amely által mindenki biztonságban érezheti magát.

Sokféle változatban kapható, viszont a kiválasztása előtt néhány apró részletre érdemes odafigyelni. Fontos, hogy a termék illeszkedjen a szakember testalkatához. Ilyenkor a munkaterületet is fel kell mérni annak érdekében, hogy a későbbiekben ne adódjanak kellemetlenségek.

A testheveder viselésére szigorú szabályok vonatkoznak. Mindenképp szilárd ponthoz kell rögzíteni és mindezt úgy, hogy az ne akadályozzon a tevékenységek elvégzése közben.

A zuhanásgátló eszközt kizárólag olyan személy használja, aki többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik. A testheveder felülvizsgálatát nem szabad elhanyagolni. Ezt a dolgot az első használat után 1 év elteltével el kell végezni! A karbantartási feladatokat mindenképp hozzáértő szakmunkás tegye meg, aki garanciát is biztosít!

Back To Top