Ételek

A vegán fehérjepor képezheti a turmixok alapanyagát

vegán fehérjepor
Vegán fehérjepor

Az izmok felépítése türelmet, kitartást és kemény munkát igényel. A sporttevékenységek végzése önmagában nem elég az áhított testalkat eléréséhez. A vegán fehérjepor hozzásegíti az emberi izomzatot a megfelelő növekedéshez és enyhíti annak gyulladásos szimptómáit is.

Az edzőteremben végzett munka mellé, elengedhetetlen egy tudatos életmód követése és a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele a szervezetbe. A házi koszt nem biztosít elegendő rostot és proteint, ezért pompás választás a vegán fehérjepor, amit a diétázok és az ételallergiában szenvedők is fogyaszthatnak a mindennapokban.

A gluténmentes készítmény különböző ízesítésekben is megtalálható étrend kiegészítő, ami a Szafi Reform weboldalán részletes termékleírással elérhető az érdeklődőknek. A vegán fehérjepor ugyanolyan növekedést biztosít az izomtömeg átalakulásában, mint az állati eredetű társai. Nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, csökkentett szénhidráttartalommal rendelkezik, teljesen növényi származékokból készült termék. Használata roppant egyszerű, 3 dl vízben, erős rázás által feloldva fogyasztható.

Back To Top