vitorlás bérlés
Szolgáltatás

A vitorlás bérlés remek választás

vitorlás bérlés
Vitorlás bérlés

Nincsen semmilyen ötlete nyárra? Nem szeretne sokat költeni, de azért mégis valamilyen különlegességgel lepné meg a családját? A vitorlás bérlés kiváló döntés, főleg a Balaton környéki településekre érkezőknek. Az egyáltalán nem hátrány, ha valakinek nincs hajóvezetői engedélye, hiszen ez esetben a vállalat kapitánnyal együtt biztosítja rendelkezésre a kiválasztott vízi járművet.

Természetesen, ha a társaságnak van tapasztalata és olyan személy, akinek megvan a megfelelő hivatalos képesítése, akkor a vitorlás bérlés személyzet nélkül is elvihető. A kaució 50 000 Ft és ez az összeg a 31 lábnál nagyobb hajókra vonatkozóan felkúszik 100 000 Ft-ra. További hasznos tudnivaló az is, hogy az indulási helyszínt a kliens választhatja ki.

A profi csapatnak hála, a vitorlás bérlés bármelyik balatoni kikötőből megoldható. Ha a csapat tagjainak száma meghaladja a 12 főt, akkor a Talizmán I-II-nél nagyobb vitorlásokat csak személyzettel bocsájtják rendelkezésre. A vitorlás bérlés minden komolyságot megkövetel, ezért csakis az vágjon bele, aki ezt tiszteletben tartja!

Back To Top