víztisztító kulacs
Vásárlás

A víztisztító kulacs egyszerű és nagyszerű

Most, hogy végre beköszöntött az igazi nyárias idő, egyre többször kaphatjuk azon magunkat, hogy kifelé, a szabadba húz minket a szívünk. Ne is álljunk ellen a késztetésnek, inkább pakoljuk meg a hátiszákunkat, amiből természetesen nem hiányozhat a víztisztító kulacs sem és irány a park!

A víztisztító kulacs valóban fontos kelléke a kinti testmozgásnak, hiszen a segítségével a szomjunkat kristálytiszta, egészséges folyadékkal olthatjuk, amikor arra szükségünk van. A kulacs professzionális, innovatív belső szűrővel van ellátva, így a beletöltött folyadékot azonnal átalakítja finom vízzé, ami ráadásul teljes mértékben baktériummentes, így az egészségünknek is jót tesz.

A víztisztító kulacs űrtartalma 0,5 liter, aminek köszönhetően elegendő mennyiségű folyadék fér el benne ahhoz, hogy mindig hidratáltak lehessünk, de még mindig elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen beférjen a táskánkba. Amint arra a tesztek is rámutattak, a rozsdamentes acélból készült víztisztító kulacs 24 órán keresztül is kellemesen hűvösen tartja az ivóvizet.

Back To Top