Xiaomi okostelefonok
Egyéb

A Xiaomi okostelefonok megálmodójának bravúros húzása

Xiaomi okostelefonok
Xiaomi okostelefonok

Az igazán minőségi, minden tekintetben magas színvonalnak örvendő elektronikai cikkeknek nem kell sok idő, hogy népszerűvé váljanak. Tökéletes példa erre a kínai Xiaomi márka.

A Xiaomi okostelefonok sikertörténete döbbenetes. Mondhatnánk azt is, hogy a brand háza táján bizony nem unatkoznak a fejlesztő szakemberek, hiszen a vállalat 2011-es debütálása óta, elképesztő eredményeket tud felmutatni. Alig 3 év alatt a Xiaomi okostelefonok a harmadik legkeresettebb egységek lettek világszerte.

A készülékeket olyan nagy nevekkel említik egy lapon, mint a Samsung vagy az Apple, ami lássuk be, nem csekélység. Mi a Xiaomi okostelefonok titka? Minek köszönheti a mára már óriásvállalattá nőtt cég a káprázatos sikerét? Nos, a válasz a kitűnő ár-érték arányban keresendő.

Míg az Apple súlyos dollárezreseket kér el a legújabb üdvöskéiért, addig a kínai céggel nem szaladt el a ló. A megfizethető összegért cserébe viszont olyan telefont kapunk, amivel garantáltan nem vallunk szégyent, legyen szó akár a teljesítményről, akár a dizájnról.

Back To Top