zárt égésterű kandalló
Vásárlás

A zárt égésterű kandalló varázsa

zárt égésterű kandalló
Zárt égésterű kandalló

Még a csípős őszi esték eljövetele előtt ajánlott kitalálni, hogy mivel szeretnénk fűteni az otthonunkban télen. Ha Ön kandallóra gondolt, azon belül is zárt égésterű kandalló a választása, akkor igen jól döntött. Ezek a fűtőberendezések nagyon mutatósak, emellett egy, vagy több hőálló üvegen keresztül láthatjuk, ahogy a tűz elfogyasztja a fahasábokat.

Gondoljunk csak bele, milyen jó lenne leülni elé és hallgatni a tűz pattogását, látni a csodás fényeit a hajlékunkban! A zárt égésterű kandalló eleje zárt és a szükséges levegőt az égéshez a külső környezetből veszi fel. A füst egy számára épített kéményen keresztül távozik, így kizárt, hogy a füstgáz lakótérbe áramlik, vagyis teljesen biztonságos.

Ezek a kandallók igényes, magas színvonalú mérnöki alkotások végtermékei, nemcsak kinézetre megfelelőek, hanem megbízhatóak hosszútávon is. Egyszerűen működnek és a karbantartásuk sem igényel sok időt. A zárt égésterű kandalló valószínűleg tökéletes választás, ha szeretne meghittséget és melegséget a családi körbe varázsolni.

Back To Top