zománc bögre
Vásárlás

A zománc bögre emlékeket idéz fel

zománc bögre
Zománc bögre

A tűzzománcot már Egyiptomban is ismerték, több ezer éves díszanyag és a magyar koronán is van ilyen. A zománc bögre stílusos edény, amiben felszolgálhatunk italokat, leveseket. Ezeket a darabokat a nagyszüleink is biztosan szeretnék, gyermekkorukban valószínűleg sokszor használtak ilyet. Minden háztartásban megtalálja a helyét, emellett minden főzőlaphoz használható és könnyen karbantartható.

A zománc bögre törésálló, ha le is ejtjük, nem fog apró darabokra esni. Persze azért vigyázzunk rá, nehogy kicsorbuljon, maradjon meg a szép kinézete, ami emlékeket idéz elő. Ajándéknak is tökéletes lehet, ha olyat választunk, amin a minta azt mutatja, amit az ismerősünk kedvel.

Gyerekeknek is nagyon klassz, hiszen amint említettük, törésálló, ezért a kicsik is imádni fogják. Vihetjük magunkkal túrázásra, sátorozáshoz, de akár ki a kertbe is, a szalonnasütés mellé, tehát bármikor jó társ. A zománc bögre időtálló, klasszikus darab, amit rengetegen szeretnek. Különleges lakásdísznek is megfelel az otthonunkban.

Back To Top