Vásárlás

A5 boríték személyes átvétellel

Köztudott, hogy rengetegféle boríték létezik. A kínálat bőségének köszönhetően egyáltalán nem könnyű kiválasztanunk, hogy melyik típus a legalkalmasabb a céljaink eléréséhez. Az A5 boríték elsősorban abban az esetben praktikus, ha inkább egy kisebb küldeményt adunk fel. Így nem fog gondot okozni a lapok összehajtogatása, illetve borítékba való berakása sem.

Az árak szempontjából felesleges aggódnunk, hiszen a vásárlás szinte fillérekért is lehetséges. Különösen jól járunk, ha nagyobb kiszerelésben rendelünk, mert így még alacsonyabb az A5 boríték egységára. Az irodaszer-aruhaz.hu weboldalról akár regisztráció nélkül is meg tudjuk rendelni, tehát a vételt igen gyorsan letudhatjuk. Háromféle módon fizethetjük ki a terméket. Az utánvétes fizetés akkor praktikus, ha készpénzzel szeretnénk kiegyenlíteni a tartozásunkat.

A bankkártya, illetve az átutalás inkább abban az esetben bizonyul jó ötletnek, ha szeretjük az elektronikus megoldásokat. A megrendelt A5 boríték akár személyesen is átvehető Budapesten, a 8. kerületben. Persze, a vásárlás előtt ki kell találnunk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező terméket szeretnénk. Nem mindegy, hogy hol helyezkedik el az ablaka, mert ez sokat számít a címzés szempontjából. Magyarországon inkább a jobb ablakos, illetve az ablak nélküli változat terjedt el.

Természetesen, annak sincsen akadálya, hogy bal ablakos típust vegyünk. Az A5 boríték leragasztása szempontjából is többféle választási lehetőségünk van. A legmodernebbnek az öntapadós változat számít. Ezenkívül van még a kínálatban szilikonos és enyvezett termék is. Külön kategóriát képez a strapabíró, légbuborékos típus.

Back To Top