Webáruház

Acana kutyatáp friss húsokból

Acana kutyatáp
Acana kutyatáp

A kutyák szeretete végtelen, ezt mindenki tudja, akit valaha várt már haza egy hűséges társ, amelyik a viszontlátás pillanatában átölelte őt két első mancsával, még akkor is, ha nyakig sáros volt. Ezt a ragaszkodást nem lehet megfizetni, csak szeretettel viszonozni és finom falatokkal, amilyenek az Acana kutyatáp különféle típusai.

Friss kanadai élelmiszerekből készülnek ezek az eledelek, hiszen a gyártó a kiváló minőségre helyezi a legnagyobb hangsúlyt, már több mint negyed évszázada.

Az előállításkor nem használnak árutőzsdén vásárolt vagy többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, hanem csakis kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszereket.

Az Acana kutyatáp összetételében megtalálható húsok emberi fogyasztásra is alkalmasak és a legnagyobb részük mindennap frissen érkezik az üzembe. Tehát az Acana kutyatáp ideális választás az Ön kedvencének, hiszen amellett, hogy finom, még tartalmazza mindazokat az alapanyagokat is, amelyek hozzájárulnak az eb egészségének fenntartásához.

Back To Top