ahava
Webáruház

AHAVA a kényeztető bőrápolás jegyében

A helyes bőrápolási rutinra egyre többen odafigyelnek a magyarok közül is. Az AHAVA olyan kozmetikai termékcsalád, ami nemcsak magas szintű hatékonysággal védi és táplálja a bőrt, hanem semmilyen összetevőt nem tartalmaz, ami irritálna, allergiás reakciót váltana ki.

A prémium alapanyagú krémek, bőrradírok, arctisztítók, szérumok, pakolások, stb. a Holt-tenger sójával, iszapjával, valamint növényi összetevőkkel fejtik ki a hatékonyságukat. Az egyedülálló minőségű termékek nemcsak ápolják és védik a bőrt, hanem a különböző problémákkal is felveszik a harcot. Az AHAVA felhozatalában ugyanis megtalálhatóak az olyan panaszokra hatásos termékek is, mint a pikkelysömör, a pattanásos vagy megereszkedett bőr.

A kényeztető fürdősókkal, arc- és testradírokkal, pakolásokkal és krémekkel pedig valódi SPA élményben részesülhetünk a saját otthonunkban. Bárki élvezheti az AHAVA csodás hatását, hiszen kifejezetten férfiaknak készült szappan, tusfürdő, hidratáló krém vagy mélytisztító zselé is megtalálható a termékpalettán.

Back To Top