Ahimsa mosóparfüm
Vásárlás

Ahimsa mosóparfüm többféle illattal

Ahimsa mosóparfüm
Ahimsa mosóparfüm

Vannak, akik teljesen áttértek a környezetbarát háztartásra, de egyszerűen nem tudnak lemondani a mosás után illatozó ruhákról, ezért valamilyen natúr alternatíváját keresik az eddig használt öblítőnek. Számukra tökéletes választás az Ahimsa mosóparfüm, amiből csak pár cseppet szükséges használni ahhoz, hogy a ruhák hosszú ideig illatosak maradjanak.

Étkezési ecettel vagy feloldott citromsavval keverve ajánlott alkalmazni ezt a ruhaillatosító koncentrátumot. Kasmír virág, tavaszi szellő, levendula, aloe vera, barack, valamint vízililiom illatban vásárolható meg az Ahimsa mosóparfüm a fenntarthato-otthonom.hu webáruház kínálatából.

Ennyi kellemes illat közül biztosan mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt. 100 ml kiszerelésben rendelhető meg és tekintve, hogy néhány csepp elegendő egy mosáshoz, sokáig elég, ráadásul igazán kis helyen elfér. Az Ahimsa mosóparfüm nem tartalmaz kationos felületaktív és színezőanyagokat, amelyek sem az emberi szervezetnek, sem az élővilágnak nem tesznek jót.

Back To Top